Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

SPAR OP TIL 50% PÅ BOLIGTILBEHØR

Boligtilbehør

Skab din helt egen stil med lækkert boligtilbehør

Tendenserne lige nu er barskabe, lammeskind og gerne lamper og andet tilbehør i kobber eller mesing. Vi har også super spændende brugskunst fra både House Doctor og Kare. Eller hvad med at tjekke vores fine kelim tæpper som alle er i super lækker kvalitet.

Når vi taler om hjemmets dekoration, dækker det over et bræt udvalg af forskellige ting som alle er med til at skabe en stil i dit hjem, vi snakker ALT, lige fra en bænk til gangen, til et barskab til spisestuen, og helt ned til kunst på vægen samt figuren på kommoden. Selv tæpper på gulvet eller i lænestolen siger noget om hvilken stemning du ønsker at skabe i dit hjem.

Vi har samlet et stort udvalg af lækre og stilfulde produkter der alle vil være med til at skabe den stemning du drømmer om. Du fortjener et hjem der får folk til at spørge ”uh! Hvor har du købt den?” og hvor du tænker ”jeg er hjemme” – så find dit nye boligtilbehør her hos os. ...


Hvad er brugskunst?

Inden vi dykker dybere ned i hjemmets detaljer, så lad os starte med at se på hvad brugskunst er, da mange mennesker er lidt forvirret over hvad begrebet brugskunst egentlig dækker over. Der findes ikke rigtig en konkret definition, men det tætteste man kommer, er dette:

Brugskunst er kunst, eller dekorationer i hjemmet der har en funktion, derfor brugs, som i ”at bruge” og kunst, eller man kunne også sige dekorationer, altså brugbare dekorationer.

Det kunne f.eks være en puf, den har en dekorativ virkning på rummet, men de kan også bruges til at smide benene op. En dekorativ væglampe er også brugskunst, da den dekorerer rummet, og lyser det op på samme tid. Gå på opdagelses i vores varierede udvalg af brugskunst her på siden.


Kunst til hjemmet, skaber stemning og liv

Nu da du ved lidt mere om brugskunst kan vi fortsætte med hjemmets øvrige galleri. Det er de færreste mennesker der nyder at se på en helt tom væg, især hvis den er hvid.
Så hvorfor ikke bruge den til at fortælle dine gæster lidt om dig selv via den kunst du vælger at pynte den med? Eller du kan fortælle noget om dig selv med et fedt skilt eller en plakat med tekst, disse er en garanteret samtalestarter.
Fordi de fleste altid har en mobil ved hånden eller et ur på armen, har et vægur ikke den store effekt som ur i sig selv, derfor bør du se på et vægur som på et stykke kunst, og vælge et der passer til dit hjem, og din ønskede stil.
Start dit hjemmegalleri her eller kik i vores udvalg af brugskunst og find lige det dit hjemmgalleri mangler.


Spejle får et rum til at virke større

Et spejl er ikke mere kun til at se om tøjet og håret sidder ordentligt. Med et spejl på vægen får du et rum til at virke større, fordi refleksionen i spejle narre øjet til at tro at rummet fortsætter. Spejle får også rummet til at virke lysere, da lyset også bliver reflekteret i spejlet. Der er dog ikke mange der syntes at et simpelt spejl, der bare hænger og reflektere rummet er særlig dekorativt, derfor har vi et bredt udvalg af spejle i mange forskellige størrelser, former og med mange forskellige rammer. Du kan se vores udvalg af dekorative of funktionelle spejle her.


Ægte lammeskind og hvorfor vi bruger dem

Lige siden vikingetiden har vi brugt lammeskind til at holde os varme og til at ligge på, fordi det er så blødt og slidstærkt, så holder det meget længe og giver et blødt og varmt sted at ligge og sidde. I dag er lammeskind tæt knyttet til nordisk design, da man forbinder det med nordens kulde og hygge.
Fordi lammeskind er et naturligt materiale der er varmt og blødt at ligge på anbefaler mange det til spædbørn, hvis de ligger steder der hurtigt bliver kolde.
Selv din hund eller kat fortjener et blødt lammeskind at ligge på, og fordi at det er så slidstærkt gør det ikke så meget hvis Fiddo rusker lidt i det. Find dit nye lammeskind og mærk hyggen og varmen.


Små Lamper der skaber hygge om aftenen og pynter om dagen

Vi i Danmark er kendte for vores hyggebelysning, og vi elsker små lamper der skaber stemning, men de skal også være pæne når de ikke er tændt. En lampe skal ikke kun lyse op om aftenen, den skal skabe stil og pynte om dagen. Om det er en bordlampe i et hjørne, eller en loftlampe der skal lyse sofabordet op, så skal den give mening i rummets øvrige indretning. Skab stemning med belysning her.