Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

SPAR OP TIL 50% PÅ BOLIGTILBEHØR

Boligtilbehør

Skab et hyggeligt hjem med boligtilbehør

Tendenserne skifter hele tiden. Hjemmet skal derfor ofte fornys med smukt og trendy boligtilbehør. Lige nu er det alt fra velour og lammeskindstæpper til bænke og dekorative lamper, der er trender. Selvom der findes meget brugskunst og interiør, så handler det ikke bare om at skabe et museum af populært bolig tilbehør. Det handler om at vælge netop de elementer, der får dit hjem til at føles som et rigtigt hjem. Et sted, hvor der er hyggeligt at opholde sig - både for dig selv, din familie og dine gæster. 


Sit'n Sleep har et kæmpestort udvalg af al slags bolig tilbehør. Vi har blandt andet puffer, bænke, tæpper, puder, lamper, barskabe, lammeskind, spejle, plejemidler og et væld af brugskunst. I vores webshop eller varehus kan du derfor finde mange smukke ting til din boligdekoration. Så du kan gøre dit hjem til en varm, hyggelig og indbydende oase. Vi synes nemlig, at du fortjener et flot og unikt hjem - der får dine venner til at føle sig hjemme hos dig. Men som også får dem til at blive bare en lille smule misundelige!


Indret med brugskunst og farverigt tilbehør til bolig  

Skønne vaser, fine lysestager, dekorative figurer, en blød puf og små farverige borde. Du kan indrette dit hjem med utrolig meget forskelligt tilbehør til boligen. Dine valg bør altid afhænge af pladsen i dit rum og din stil. Det betyder, at der aldrig skal se overfyldt ud eller at du skal vælge noget, du ikke kan lide, bare fordi det er populært. Dit boligtilbehør kan pryde ethvert rum i dit hjem. Du kan bruge overflader som vindueskarme, sofaborde og kommoder til at placere din nye brugskunst på. Dit bolig tilbehør skal passe til rummet og stilen - og det skal også have en funktion. Lysestager i soveværelset kan skabe skønhed, men de kan også bruges til at tænde aromatiske duftlys og skabe en rolig atmosfære. En flot vase med friske blomster giver liv til stuen. Og en dekorativ figur kan bryde det rene og enkle miljø på badeværelset. 


Gå på opdagelse i vores udvalg af bolig dekoration, og find en hel masse brugskunst til gode priser!  


Forny rummet med lamper og andet tilbehør til boligen

I vores sortiment af boligtilbehør har vi også samlet et udvalg af flotte og dekorative lamper. Lamper er med til at give rummet liv, varme og stemning. Vi har samlet mange flotte lamper i forskellige kreative designs. Dine lamper kommer derfor ikke bare til at give lys, men også til at pynte hjemmet som en slags bolig dekoration. 


Her finder du et væld af smuk dekoration til hjemmet

Farver er meget trendy lige i tiden. Mange drømmer derfor om en farverig dekoration til hjemmet. Vil du gerne pryde dit hjem med smukke farver? Så er bolig tilbehør et godt sted at starte. Frem for at vælge den blå eller grønne sofa, kan du starte i det små og introducere farver i hjemmet på en simpel og rolig måde. 


Vores udvalg af boligdekoration giver dig rig mulighed for at sætte dit helt eget unikke præg i din bolig. Prøv at bryde de rene linjer med farverige sofapuder eller få rummet til at føles større med smukke spejle - mulighederne er uendelige!


Skab din helt egen stil med lækkert boligtilbehør

Tendenserne lige nu er barskabe, lammeskind og gerne lamper og andet tilbehør i kobber eller mesing. Vi har også super spændende brugskunst fra både House Doctor og Kare. Eller hvad med at tjekke vores fine kelim tæpper som alle er i super lækker kvalitet.

Når vi taler om hjemmets dekoration, dækker det over et bræt udvalg af forskellige ting som alle er med til at skabe en stil i dit hjem, vi snakker ALT, lige fra en bænk til gangen, til et barskab til spisestuen, og helt ned til kunst på vægen samt figuren på kommoden. Selv tæpper på gulvet eller i lænestolen siger noget om hvilken stemning du ønsker at skabe i dit hjem.

Vi har samlet et stort udvalg af lækre og stilfulde produkter der alle vil være med til at skabe den stemning du drømmer om. Du fortjener et hjem der får folk til at spørge ”uh! Hvor har du købt den?” og hvor du tænker ”jeg er hjemme” – så find dit nye boligtilbehør her hos os.


Hvad er brugskunst?

Inden vi dykker dybere ned i hjemmets detaljer, så lad os starte med at se på hvad brugskunst er, da mange mennesker er lidt forvirret over hvad begrebet brugskunst egentlig dækker over. Der findes ikke rigtig en konkret definition, men det tætteste man kommer, er dette:

Brugskunst er kunst, eller dekorationer i hjemmet der har en funktion, derfor brugs, som i ”at bruge” og kunst, eller man kunne også sige dekorationer, altså brugbare dekorationer.

Det kunne f.eks være en puf, den har en dekorativ virkning på rummet, men de kan også bruges til at smide benene op. En dekorativ væglampe er også brugskunst, da den dekorerer rummet, og lyser det op på samme tid. Gå på opdagelses i vores varierede udvalg af brugskunst her på siden.


Kunst til hjemmet, skaber stemning og liv

Nu da du ved lidt mere om brugskunst kan vi fortsætte med hjemmets øvrige galleri. Det er de færreste mennesker der nyder at se på en helt tom væg, især hvis den er hvid.
Så hvorfor ikke bruge den til at fortælle dine gæster lidt om dig selv via den kunst du vælger at pynte den med? Eller du kan fortælle noget om dig selv med et fedt skilt eller en plakat med tekst, disse er en garanteret samtalestarter.
Fordi de fleste altid har en mobil ved hånden eller et ur på armen, har et vægur ikke den store effekt som ur i sig selv, derfor bør du se på et vægur som på et stykke kunst, og vælge et der passer til dit hjem, og din ønskede stil.
Start dit hjemmegalleri her eller kik i vores udvalg af brugskunst og find lige det dit hjemmgalleri mangler.


Spejle får et rum til at virke større

Et spejl er ikke mere kun til at se om tøjet og håret sidder ordentligt. Med et spejl på vægen får du et rum til at virke større, fordi refleksionen i spejle narre øjet til at tro at rummet fortsætter. Spejle får også rummet til at virke lysere, da lyset også bliver reflekteret i spejlet. Der er dog ikke mange der syntes at et simpelt spejl, der bare hænger og reflektere rummet er særlig dekorativt, derfor har vi et bredt udvalg af spejle i mange forskellige størrelser, former og med mange forskellige rammer. Du kan se vores udvalg af dekorative of funktionelle spejle her.


Ægte lammeskind og hvorfor vi bruger dem

Lige siden vikingetiden har vi brugt lammeskind til at holde os varme og til at ligge på, fordi det er så blødt og slidstærkt, så holder det meget længe og giver et blødt og varmt sted at ligge og sidde. I dag er lammeskind tæt knyttet til nordisk design, da man forbinder det med nordens kulde og hygge.
Fordi lammeskind er et naturligt materiale der er varmt og blødt at ligge på anbefaler mange det til spædbørn, hvis de ligger steder der hurtigt bliver kolde.
Selv din hund eller kat fortjener et blødt lammeskind at ligge på, og fordi at det er så slidstærkt gør det ikke så meget hvis Fiddo rusker lidt i det. Find dit nye lammeskind og mærk hyggen og varmen.


Små Lamper der skaber hygge om aftenen og pynter om dagen

Vi i Danmark er kendte for vores hyggebelysning, og vi elsker små lamper der skaber stemning, men de skal også være pæne når de ikke er tændt. En lampe skal ikke kun lyse op om aftenen, den skal skabe stil og pynte om dagen. Om det er en bordlampe i et hjørne, eller en loftlampe der skal lyse sofabordet op, så skal den give mening i rummets øvrige indretning. Skab stemning med belysning her.