Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Barskabe

Boligtilbehør

Æstetisk og funktionelt barskab

Mangler du lige det der hjørne i køkkenet eller i stuen, hvor du kan opbevare dine likører, vine, spiritusflasker og drinksudstyr? Så du let kan åbne en god flaske vin fra baren eller forkæle dine gæster med en skøn drink. Et smukt barskab er ikke bare funktionelt at have i boligen. Det kan også være med til at skabe et flot udtryk i dit rum. Vores brede sortiment af barskabe rummer mange flotte designs, materialer og farver. Du finder helt sikkert en model, der passer til din elegante, rustikke, kreative, moderne eller klassiske stil. 

 

Stilfulde barskabe med plads til opbevaring

Det kan godt virke lidt ekstravagant at have sit helt et barskab i hjemmet. Men hvorfor skal du ikke have lov at forkæle dig selv og dine gæster en gang imellem? Ja, det spørger vi bare om. Det er måske lidt af et luksusmøbel. Men det er også et funktionelt et. Du slipper nemlig for at lede efter plads til vinflasker og spiritusflasker i dine køkkenskabe. Med et skab udelukkende til dette formål har du det hele samlet på ét sted. Så skal du heller ikke lede dine skuffer og skabe igennem for at finde proptrækkeren, shakeren eller is tangen. Lyder det ikke smart? 

 

Hos Sit'n Sleep finder du mange flotte barskabe i materialer som metal, glas, træ, plast og stål. Du kan derfor finde en model lige efter din smag. Skal din bar primært være til opbevaring? Så har vi mange fine modeller, hvor du kan lukke skabet af og gemme flaskerne væk. Skal baren også være til servering? Så finder du også mange flotte modeller med god bordplads til at lave og servere drinks. Et rullebord kunne f.eks. være den helt perfekte bar, så kan du rulle den rundt i rummet, når du serverer. Den kan ligeledes flyttes til et andet rum, hvis du ikke har brug for den i hverdagen. Er du mest til vine og ikke så meget til drinks, bør du overveje en vinreol. Her kan du opbevare dine favorit vine til skue for dine gæster. Du behøver heller aldrig rode køkkenskabet igennem efter den helt rette vin. Du kan let udvælge en lækker vin fra reolen sammen med dine gæster. 

 

Udforsk flotte barskabe til salg 

Barskabet er et møbel, der begynder at finde sin plads i mange danske hjem. Ikke nødvendigvis fordi vi drikker mere, men fordi opbevaringen af dine favorit vine og likører er blevet en smuk og integreret del af indretningen i enten stue eller køkken. Det ser stilfuldt ud at have en flot whiskykaraffel eller professionelt drinksudstyr stående til skue. Det giver nemlig noget liv til rummet, idet du hylder håndværket i at lave en god drink eller det æstetiske i at skænke et lækkert glas vin. Barskabet vil uden tvivl pryde dit rum, men også danne ramme for mange hyggelige stunder. 

 

Sit'n Sleep vil gerne tilbyde kvalitetsmøbler til gode priser. Vi mener nemlig, at alle skal kunne indrette og forny deres hjem, uden at det skal være en alt for stor omkostning. Derfor finder du ikke bare ét barskab til salg til en god pris. Men et bredt sortiment af skabe, rulleborde og vinreoler, der kan bruges som bar - alle til gode priser.