Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Galleri

Boligtilbehør

Giv dine vægge nyt liv med plakater

Det er afgørende for dit rum at have nogle flotte dekorationer på væggene. Hvis hele rummet blot har bare, hvide vægge, bliver stilen simpelthen for kedelig og enkel. Med smukke dekorationer på dine vægge kan du skabe en æstetisk helhed, der gør det indbydende og rart at træde ind i rummet. 

 

Plakater er blevet meget populære og moderigtige at dekorere sine vægge med. Vores plakat sortiment rummer mange, skønne motiver. Vi har alt fra by plakater og naturplakater til simple udgaver med kreative og fængende tekster. Du finder både små og større udgaver. I vores webshop finder du derfor helt sikkert en plakat, der kan give nyt liv til dine vægge; hvad end din stil er klassisk, moderne, nordisk eller meget elegant. 

 

Grafiske plakater med motiver, farver og tekst

En plakat er et godt alternativ til at købe et dyrt maleri. Den er langt fra ligeså dyr som et maleri, og derfor kan du jo let skifte den ud, når du vil have lidt nyt liv i rummet. Hvis du har købt et dyrt maleri, gør det lidt mere ondt at skille sig af med. I vores udvalg finder du både flotte plakater til stuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset eller kontoret. 

 

I stuen er det oplagt at vælge en udgave, der enten matcher din brug af farver i rummet, eller som står i stor kontrast til dem. Er rummet meget hvidt, gråt eller træfarvet? Så kan du let hænge plakaten med det farverige motiv op. 

 

I køkkenet giver det god mening at hænge en mad- eller drinksplakat op. Det kan enten være med motiver eller tekst, der viser eller forklarer noget om denne spise eller drink. Den giver liv, stemning og noget sjovt at se på i køkkenet. Mon ikke den også giver anledning til en god samtale om din yndlings mad eller favorit drink!

 

I soveværelset giver det god mening at vælge et motiv, der er roligt at se på. I dette rum har du nemlig brug for at slappe af. Naturbilleder giver god ro til øjet. 

 

På kontoret er det også ideelt at hænge rolige motiver op. Men du kan ligeledes vælge plakaten med et finurligt motiv eller en sjov tekst, der opliver dit humør på en hård og stressende arbejdsdag. 

 

Til børneværelset kan du vælge et motiv, hvor der sker noget. Hvor der er mange farver. Noget som er sjovt at se på. Det kan f.eks. være med dyr, der ser søde ud eller som gør noget sjovt på plakaten. 

 

Bredt sortiment af æstetiske og billige plakater 

Når du hænger noget op på din væg, handler det ikke bare op at hænge hvad som helst op. Det handler om æstetik. Du bør derfor vælge noget, der giver mening i forhold til din personlighed, stil eller andre møbler eller brugskunst i dit rum. Du kan vælge plakaten, der bare er smuk og enkel. Men du kan også vælge den, som siger noget om, hvad du kan lide og hvem du er.

 

En plakat er også en perfekt gave. Vi har mange forskellige motiver og får hele tiden nye i vores udvalg. Det er derfor nemt at finde en flot én til både pigen, drengen, kvinden eller manden. Det er en oplagt gaveidé til brudeparret, konfirmanden eller studenten. Da det er en personlig gave, som du selv har udvalgt. Den kan hænges op og give personen stor glæde hver eneste dag. 

 

Siger du, at du leder efter plakaten, der både er utrolig flot, men også billig? Så siger vi: "Køb plakat hos Sit'n Sleep!" Vores store samling byder nemlig på mange flotte motiver, som vi forhandler til rigtig gode priser. Du kan finde noget, der passer til enhver stil, ethvert rum og som gave til enhver festlig lejlighed. Vi synes, at alle skal have mulighed for at pryde deres vægge med nogle flotte motiver. Derfor får du altid gode priser samt prisgaranti på alle vores produkter. Skulle du have set plakaterne af samme mærke billigere ved en anden forhandler, så kan du blot kontakte os. Vi matcher selvfølgelig prisen!