Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Puffer

Boligtilbehør

Continentalsenge | Nyheder

Intet hjem uden en puf

En puf er en både smart og anvendelig del af hjemmets indretning. Man kan sætte sig i lænestolen og smide benene op på en dejlig velour puf, og slappe af, eller man kan sidde på den og bruge den som en ekstra siddeplads. Puffer kommer i et stort og varieret udvalg, så du kan vælge en stofpuf der ikke bare matcher din øvrige stil, men som også giver dig mulighed for ekstra opbevaring. Det er smart og praktisk, især hvis du har småt med plads i hjemmet. Du skal blot løfte toppen af, og så har du en opbevaringsplads til pyntepuder, plaider, magasiner og aviser, ja alt hvad du har lyst til at gemme lidt væk, men stadig have tæt på. På den måde kan du kombinere både smart og trendy boligindretning med praktisk funktionalitet. Det er smart! 

 

Når du smækker benene op på en dejlig blød velourpuf efter en lang dag, er det nærmest toppen af nydelse og afslapning, og når du først har gjort det én gang, vil du aldrig undvære det igen. Derfor bliver den ofte et uundværligt element i din stue, og det har derfor stor betydning af du vælger puffen med omhu. 

 

Er du på udkig efter en billig velourpuf, finder du et stort udvalg hos Sit'n Sleep. Vores udvalg rummer lidt til enhver smag, og er nøje udvalgt for at sikre du kan finde noget der matcher din øvrige stil.  Du kan f.eks. vælge en rund puf, som netop med sin runde form bløder en måske ellers skarp boligindretning op. Vores runde puffer i flotte farver giver dit rum et lækkert og moderne udtryk. 

 

Smarte siddepladser til det unge værelse

Teenageren vil elske at have en flok af smarte velourpuffer, der kan samles som et hyggehjørne til når vennerne kommer på besøg. Pufferne kan flyttes rundt efter smag og behag, og det er både supersmart og praktisk, når de så samtidig kan fungere som ekstra opbevaring. 

 

Den smarte og praktiske skammel og fodskammel

En skammel kan mange ting. Den er praktisk, og kan tjene som en ekstra siddeplads, men den kan også være en unik og smart del af indretningen. Hvis du leder efter en smart skammel med opbevaring, har vi et flot udvalg af fodskamler og skamler, både med og uden opbevaringsløsninger. 

En fodskammel med opbevaring er supersmart og funktionel, og yderst velegnet både til stuen og entreen. 

 

Skamler til afslapning og praktisk brug

En fodskammel kan bruges både som ekstra siddeplads, som pynt og til at have stående i entreen, hvor den kan tjene som stedet du og dine gæster kan sidde og tage fodtøjet af og på. 

Der er ingen regler når det gælder skamler, så her kan du lege med indretningen og skabe kombinationer der giver dit hjem et lækkert udtryk i en stil der lige er dig, samtidig med at fodskamlerne opfylder behovet for f.eks. ekstra opbevaring. 

 

Er du på udkig efter en skammel, har vi samlet et lækkert sortiment du kan kigge igennem. Du finder bl.a. skønne, bløde velourskamler med opbevaringsmuligheder, flotte træskamler i akacietræ, og skamler der matcher lænestolene i vores udvalg. Kort sagt er der masser af muligheder for at få skamler der matcher din øvrige stil og som du hver dag vil glæde dig over.