Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

SPAR OP TIL 54% PÅ BORDE

Borde

Hvilket bord har du brug for? Sofabord, spisebord eller sengebord?

Hos Sit´n Sleep finder du et stort og inspirerende udvalg af borde. Vi har alt lige fra spiseborde, sofaborde, hjørneborde, konsol- og skriveborde i mange forskellige stilarter, størrelser og materialer. Vi vil gerne sikre vores kunde nogle af de bedste priser på borde, og derfor har vi løbende gode tilbud, hvor du kan spare op til 50%. Du kan se de gode tilbud online eller besøge en af vores butikker. ...


Sofaborde, selv til det kræsne hjem

Hos Sit'n Sleep har vi også borde til dem der forventer lidt ekstra. Om det er stuen der mangler et sofabord, spisestuen der mangler et spisebord, eller soveværelse der mangler et sengebord, så kan Sit'n Sleep tilbyde et bord i høj kvalitet, og mange forskellige designs.

Vores stue er et vigtigt rum, da det siger meget om vores stil og personlighed. Brug lidt tid på at finde det rette sofabord, der passer til din sofa, og til den stil du ønsker. Vi har mange forskellige sofaborde og hjørneborde, i mange forskellige designs, lige fra de specielle designer borde, til det mere rene look. Er du til det naturlige look, kunne vores egetræs planke borde være lige det du mangler. Men er du til det mere specielle designer sofabord, så er vores Collector sofabord i sort måske noget for dig, mange af vores sofaborde kan også fåes som hjørnebord. Dette er bare et lille udpluk af vores mange forskellige sofaborde, så tag et kik her og find dit nye sofabord.


TV-Bord med hjul, eller Tv-møbel med skuffer?

TV-bord og Tv-møbel, er to navne for det samme møbel, som du kan finde her på siden. Hvis du godt vil have mulighed for at rykke på dit tv-bord let, vil et TV-bord med hjul være ideelt for dig. Vi har også noget til dig der leder efter et retro TV-bord. Om du søger et TV-bord med skuffer eller et TV-bord med låger, så kan du finde det her.


Spisebord, med plads til alle eller den nære hygge

Vi har spiseborde i mange forskellige design, og kvaliteter, så du kan helt sikkert finde dit nye spisebord her. Har du brug for et spisebord med plads til alle, så kunne et Signatur plankebord være lige noget for dig, her kan du se vores Signatur plankebord i hvid olie eg plankeborde. Signatur plankeborde kommer i forskellige stel og bordpladen kan også vælges i smoked eg eller naturolie eg, du kan finde dem alle her. Hvis du derimod er mere til runde spiseborde, med plads til at hygge om dine nærmeste, så kunne et Villum rundt spisebord måske være noget for dig. Til dig der er mere til et lyst spisebord, har vi også et godt udvalg af lyse og hvide spiseborde. Tag på opdagelse i vores brede udvalg af spiseborde her.


Sengebord med hjul, skuffer eller som elegant prik over i’et?

Hos Sit’n Sleep har vi flere forskellige sengeborde, i forskellige designs. Har du brug for et sengebord på hjul kunne vores Quadrant sengebord på hjul og med skuffer være lige noget for dig: sengeborde. Har du brug for et sengebord med flere skuffer kunne vores Manhatten sengebord måske være lige det du leder efter. Er du til det meget elegante look er vores Nordic sengebord måske lige det dit soveværelse mangler. Dette er naturligvis kun et lille udpluk af vores sengebord, så gå på opdagelse i alle vores sengeborde her.