Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

SPAR OP TIL 54% PÅ BORDE

Borde

Vi har det rette bord til alle husets rum

Et af de møbler, som vi bruger i alle vores rum, er borde. I køkken-alrum eller spisestue samles vi omkring spisebordet, som benyttes til alt fra lektiearbejde til familiemiddage. I stuen er det sofabordet, der danner ramme om hygge som midtpunkt for snacks og brætspil. Når vi går til ro, har vi behov for et sengebord til at have briller, bøger og vækkeur på samt en natlampe tæt ved sengen. 

 

Dit valg af bord til alle disse rum, kommer helt an på dine behov! Hvor mange I er i familien, hvor stor din sofa er, og hvor meget plads der er i rummet. Vi fører et bredt udvalg af stilfulde kvalitetsborde til alle hjemmets rum. Hos os kan du derfor finde det helt ideelle bord til netop dit rum og dine behov. 

 

Køb bord til køkken-alrum, soveværelse, kontor og stue

Dit nye bord skal passe ind i din stilfulde indretning. Det skal ligeledes være holdbart og kunne bruges i mange år. Alle borde i vores udvalg er derfor skabt i flotte designs og lækre kvalitetsmaterialer. Køb borde hos Sit'n Sleep, og find både spiseborde, sengeborde, sofaborde, tv-borde og skriveborde. 

 

Vores udvalg af spiseborde til køkken-alrum eller spisestue rummer mange skønne modeller. Vi fører populære plankeborde i forskellige størrelser og materialer. Derudover har vi også flotte sildebensborde i forskellige typer træ. Alle vores spiseborde er nordiske og enkle og passer derfor ind i de fleste danske hjem. De kan let kombineres med enkle stole eller unikke stole i farverige designs. 

 

Til soveværelset forhandler vi et væld af smukke sengeborde. Du kan finde hvide modeller, modeller i træ og væghængte sengeborde - med enten opbevaringsrum eller skuffer. 

 

Sofaen kræver et sofabord, så du kan fuldende din indretning i stuen. Det skal være hyggeligt, og det skal være et samlingspunkt for familien og vennerne. Vores typer af sofaborde er enten enkle, unikke eller rustikke i materialer som træ, glas og metal. Til stuen og sofagruppen hører også et Tv-bord. Du finder mange funktionelle modeller med ben, hjul eller til at hænge på væggen. 

 

Hvis du har et kontor i dit hjem, har du brug for et funktionelt skrivebord. Vi har flere flotte modeller, der også har opbevaringsplads til papirer og mapper. 

 

Sit'n Sleep er det helt perfekte sted at lede, når du vil købe bord online. Vi har altid et bredt udvalg og mange gode tilbud! 

 

Hvilket bord har du brug for? Sofabord, spisebord eller sengebord?

Hos Sit´n Sleep finder du et stort og inspirerende udvalg af borde. Vi har alt lige fra spiseborde, sofaborde, hjørneborde, konsol- og skriveborde i mange forskellige stilarter, størrelser og materialer. Vi vil gerne sikre vores kunde nogle af de bedste priser på borde, og derfor har vi løbende gode tilbud, hvor du kan spare op til 50%. Du kan se de gode tilbud online eller besøge en af vores butikker.

 

Sofaborde, selv til det kræsne hjem

Hos Sit'n Sleep har vi også borde til dem der forventer lidt ekstra. Om det er stuen der mangler et sofabord, spisestuen der mangler et spisebord, eller soveværelse der mangler et sengebord, så kan Sit'n Sleep tilbyde et bord i høj kvalitet, og mange forskellige designs.

Vores stue er et vigtigt rum, da det siger meget om vores stil og personlighed. Brug lidt tid på at finde det rette sofabord, der passer til din sofa, og til den stil du ønsker. Vi har mange forskellige sofaborde og hjørneborde, i mange forskellige designs, lige fra de specielle designer borde, til det mere rene look. Er du til det naturlige look, kunne vores egetræs planke borde være lige det du mangler. Men er du til det mere specielle designer sofabord, så er vores Collector sofabord i sort måske noget for dig, mange af vores sofaborde kan også fåes som hjørnebord. Dette er bare et lille udpluk af vores mange forskellige sofaborde, så tag et kik her og find dit nye sofabord.

 

TV-Bord med hjul, eller Tv-møbel med skuffer?

TV-bord og Tv-møbel, er to navne for det samme møbel, som du kan finde her på siden. Hvis du godt vil have mulighed for at rykke på dit tv-bord let, vil et TV-bord med hjul være ideelt for dig. Vi har også noget til dig der leder efter et retro TV-bord. Om du søger et TV-bord med skuffer eller et TV-bord med låger, så kan du finde det her.

 

Spisebord, med plads til alle eller den nære hygge

Vi har spiseborde i mange forskellige design, og kvaliteter, så du kan helt sikkert finde dit nye spisebord her. Har du brug for et spisebord med plads til alle, så kunne et Signatur plankebord være lige noget for dig, her kan du se vores Signatur plankebord i hvid olie eg plankeborde. Signatur plankeborde kommer i forskellige stel og bordpladen kan også vælges i smoked eg eller naturolie eg, du kan finde dem alle her. Hvis du derimod er mere til runde spiseborde, med plads til at hygge om dine nærmeste, så kunne et Villum rundt spisebord måske være noget for dig. Til dig der er mere til et lyst spisebord, har vi også et godt udvalg af lyse og hvide spiseborde. Tag på opdagelse i vores brede udvalg af spiseborde her.

 

Sengebord med hjul, skuffer eller som elegant prik over i’et?

Hos Sit’n Sleep har vi flere forskellige sengeborde, i forskellige designs. Har du brug for et sengebord på hjul kunne vores Quadrant sengebord på hjul og med skuffer være lige noget for dig: sengeborde. Har du brug for et sengebord med flere skuffer kunne vores Manhatten sengebord måske være lige det du leder efter. Er du til det meget elegante look er vores Nordic sengebord måske lige det dit soveværelse mangler. Dette er naturligvis kun et lille udpluk af vores sengebord, så gå på opdagelse i alle vores sengeborde her.