Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Bænke

Borde

Moderigtige bænke i flotte farver 

Bænke er blevet yderst populære i dansk design og nordisk indretning. De går egentligt mange år tilbage - helt tilbage til middelalderen faktisk - og den polstrede udgave, vi alle kender, dukkede op i 1700-tallet.  I de seneste år er bænken dog blevet reintroduceret i mange designs, farver og materialer. Vi fører et større udvalg af moderigtige og fine bænke i træ, læder, velour, stof og metal. De kommer i mange flotte udgaver og farver som blå, rosa, blomstret, cognac, grå, akacietræ, natur, mørkebrun og antracit. Du kan bruge dem til opbevaring, siddeplads eller som et dekorativt objekt i dit rum. 

 

Få en funktionel bænk med opbevaring og siddeplads

I de fleste rum i hjemmet kan man få brug for ekstra opbevaring eller siddepladser. Dette problem kan løses med en taburet, puf eller bænk til entre, køkken-alrum, stue, soveværelse, børneværelse eller kontor. 

 

En lille bænk eller puf kan være smart i soveværelset eller i dit walk-in-closet. Den kan bruges til at opbevare tøj til næste dag. Så det ligger klar om morgen, og så du slipper for at gennemrode hele dit skab. Du kan også bruge den til at lægge tøj på, mens du prøver forskellige outfits inden en fest. For enden af sengen kan du bruge den til at opbevare dit sengetæppe og puder på eller i - afhængig af modellen. 

 

For at gøre din entré flot og indbydende bør du indrette den funktionelt. Med en af vores flotte entrebænke eller taburetter pynter du både entréen med et flot møbel, men du giver også dine gæster mulighed for at sidde ned, mens de tager sko eller overtøj på. 

 

Indretter du med en bænk eller en puf på børneværelset, kan du give dit barn ekstra opbevaringsplads til tøj eller legetøj. Vores udvalg rummer mange søde og friske farver. Du kan derfor helt sikkert finde bænken eller puffen, der passer til ungdomsværelset i dit hjem. 

 

Dit hjemmekontor bør være professionelt, men også hyggeligt og rart at opholde sig i. Med flotte bænke på kontoret kan du indrette det både smukt og funktionelt. Det kunne være med en model, der har indbygget skuffer. Der er mulighed for at opbevare småting, og du får samtidig en ekstra siddeplads i rummet. 

 

I spisestuen eller køkken-alrum kan du indrette med en lang model, som kan fungere som siddeplads ved spisebordet. Det er en god løsning, hvis du f.eks. skal have plads til flere børn, men vil spare den plads, som alle stolene vil optage. Den kan også være ideel, hvis du har brug for flere pladser til gæster ved et ekstra bord. 

 

I stuen kan du indrette med vores fine puffer. De kan f.eks. fungere som en fodskammel eller som en ekstra siddeplads til sofagruppen. Vi har både udgaver i stof og som taburetter i træ. Så du enten kan skabe et fint og elegant udtryk eller en simpelt og nordisk look. 

 

Sit'n Sleep har et kæmpe stort udvalg af møbler, og det er derfor her, at du kan finde bænken, som passer til netop dig, din stil og dit hjem. Gå på opdagelse i vores shop og find en model, der giver flere siddepladser, mere plads til opbevaring og sidst men ikke mindst pynter i din indretning.