Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Spiseborde

Borde

Opdag smukke og stilfulde spiseborde

Dit spisebord er samlingspunkt for dig og din familie. Det er der, at I bruger rigtig mange timer sammen, hygger jer og nyder hinandens selskab. Derfor skal det rumme plads til, at hele familien kan sidde omkring det - måske også en gæst eller to. Samtidig skal det også passe ind i din stue og sammen med resten af dine møbler. Vores store udvalg af spiseborde indeholder mange smukke borde, der let kan passe ind i ethvert dansk hjem. Vi har rustikke plankeborde, enkle melaminborde, stilfulde sildebensborde, flotte træborde og fine, runde borde. Der er spiseborde for enhver smag og stil!

 

Sådan vælger du det perfekte bord til spisestuen

Skal det være funktionelt, praktisk eller moderne? Hvilken farve skal det have? Og hvilke materialer skal det være lavet i? Det er nogle af de ting, du skal spørge dig selv om, inden du vælger et nyt bord til spisestuen. 

 

Størrelsen på dit bord er ret vigtig. Det skal rumme plads til hele familien. Men det skal heller ikke optage alt for meget plads i dit rum, så der kommer til at se overfyldt ud. Eller endnu værre, så man ikke har nok plads omkring sig, når man trækker stolen ud. Inden du køber dit næste bord til spisestuen, er det en god idé at måle op i dit rum. Eller undersøge målene på dit gamle bord. Et lille spisebord kan f.eks. være ideelt, hvis du kun har én stue, hvor der også skal være plads til en sofa. 

 

Stilen er afgørende for de fleste. Man skal kunne se sig selv sidde ved bordet, og kunne se det passe ind i sit hjem. Et lyst melaminbord er moderne, et plankebord er nordisk, et sort bord i eg er meget rustik, sildebensborde er elegante, mens et marmorbord er ret klassisk. Men husk på, at du kan afvige fra din stil og gerne må slå dig løs! Forskellige stilarter kan sagtens kombineres i samme rum. Det gør kun din spisestue endnu mere unik. 

 

Måske har du en forkærlighed for træ eller hvide overflader? Bæredygtige materialer? Eller hvad med et rundt spisebord i genbrugstræ? Eller et stilrent, hvidt bord i melamin? Farve og materiale afhænger meget af din personlige smag, og om du har et mørkt, lyst eller farverigt hjem. Du kan vælge et bord, der blender ind eller som bryder stilen. 

 

Find et eksklusivt, men billigt spisebord

Det skal ikke være en dyr investering at købe et flot bord til din spisestue. Spiseborde skal være til at betale. Det mener vi i hvert fald her hos Sit'n Sleep. Derfor har vi altid gode tilbud på bordene i vores udvalg. De er typisk indkøbt fra større møbelfabrikker som et restparti. Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig rabat på op til 70 %. 

 

Selvom vi tilbyder borde til gode priser, skal du aldrig tvivle på kvaliteten. Vi udvælger kun det bedste af det bedste. Alle møbler i vores sortiment er derfor kvalitetsprodukter, der er yderst holdbare. Udover det har vi også et stort fokus på trenden lige nu og udvælger møbler af stilarter, der er populære. Du kan gå på opdagelse blandt alle bordene her på webshoppen eller i et af vores møbelhuse på Sjælland.