LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Construct - Byggesofa

Da vi for 4,5 år siden flyttede ind i det hus vi bor i nu, passede vores gamle sofa sæt ikke ind i vores lille stue. Vi havde en stor 3 personers og en stor 2 personers og vi elskede dem begge (man lå fantastisk i dem), men de var bare alt alt for store til den nye stue, så efter godt 1 år med besøg i diverse møbelhuse lykkedes det os at finde en sofa, som vi selv kunne få lov til at sammensætte.

image-concept1 Construct bygge-sofa med chaiselong, her monteret med Dallas sand. Sofaen er med koldskum i sæde & ryg. Opstillingen er med Bedford arm og firkantede sorte træ ben. Mål: 267 x 162 cm. | H.76 cm.

Jeg synes det er genialt, at man selv kan sammensætte hvor lang, bred, høj osv. man vil have sin sofa. Vi var så heldige at vi købte på et tidspunkt med rigtig god rabat.

Her efter godt 3,5 år synes jeg dog at den er sunket nogle steder – der hvor vi sidder mest og derfor går jeg i mit stille sind og lurer lidt på hvad der ellers er på markedet med byg-selv-sofaer.

Inspirationen kommer idag fra en butikskæde, der hedder Sit`n Sleep, der har 4 møbelbutikker placeret i Herlev, Ishøj, Næstved og Holbæk. De fører bla. en modulsofa, der hedder Construct byggesofa og det er den jeg vil sætte fokus på idag,

Med Construct byggesofa konceptet kan man nemlig selv sammensætte den sofa, der passer lige netop i ens egen stue og til ens familie`s behov. Ligesom med vores sofa vælger man højden, bredden, stoftype, farve, hvilken type armlæn man vil have, hvilke ben der skal på osv.

image-concept2 Construct bygge-sofa med chaiselong, her monteret med Dallas sand. Sofaen er med koldskum i sæde & ryg. Opstillingen er med Bedford arm og firkantede sorte træ ben. Mål: 267 x 162 cm. | H.76 cm.

Jeg er total fan af konceptet. Er du også blevet lidt vild med Sit`n Sleeep`s Construct byggesofa, så kig ind – den fås i mange varianter.

Det varer ikke længe før jeg skal besøge butikken i Næstved.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

< Tilbage til Inspiration