Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Ecobed bæredygtig søvn

Ecobed er vores nye bæredygtige sengekoncept. Her er komfort og bæredygtighed tænkt ind i et lækkert design. Ecobed er monteret med Gabriels nye bløde Cura stof som har en super lækker overflade. Cura stoffet er samtidig lavet af 98% genbrugsplastik.  

Ecobed er fremtidens seng, hvor en del af rammen er lavet af genbrugsplast. Ecobed er for den beviste forbruger som tager medansvar for miljøet, uden at gå på kompromis med komfort og design.  

Ecobed er dansk design og produktion

Cura tekstilet på Ecobed er fra Gabriel, der er kendt for tekstiler i høj kvalitet. Cura er ingen undtagelse, det har 100.000 martindale i test, og er selvfølgelig ØKO-TEX certificeret. 

Fås i farverne: Air grey, Ocean blue, Forrest green, Mustard yellow

Ecobed tekstil

Elevationsseng?

Ecobed fås både som elevationsseng og almindelig seng, og du kan vælge om din Ecobed skal være med eller uden sengegavl. 

Ecobed

Her er vores Ecobed vist i grønt Cura tekstil på madrasser og sengegavl.

Bemærk den fine detalje på benene, her kan du ændre farven så den passer til sengegavl og madrasser.

Ecobed madras

Madrassen til Ecobed er baseret på Waterlilly, som er et miljøbevist højkvalitetsskum- og viscomateriale der giver dig optimal støtte. Madrassen har fået en "Ultra-fresh" behandling som hæmmer bakterievækst og støvmider. Materialet er 100% genanvendeligt.

Ecobed topmadras

En Ecobed topmadras består af en 40 mm. top regulate latexkerne og et betræk der er ØKO-TEX certificeret stretch med naturlige bambusfibre. Tekstilet er allergivenligt og anti-bakterielt. Betrækket er naturligvis aftageligt og vaskbart ved 60 grader.

Ecobed blue

Ecobed er et nyt sengekoncept dedikeret til dig og hele verden

Ecobed vil give dig muligheden for at tage medansvar for miljøet i dit valg af seng, og medvirke til en mere miljøvenlig livsstil. En seng fra Ecobed er delvis produceret af plastikaffald. Matrialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed. Når sengen er slidt, skifter du blot madrassen - sengerammen kan holde hele livet. Ecobed er ØKO-TEX og ECOLABEL certificeret.

< Tilbage til Inspiration