Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

NY SOFA?

Har du overvejet om der skal være funktioner indbygget i din nye sofa? Måske ikke, men mange af vores nye sofaer byder på spændende nye funktioner.

Fx regulerbare nakkepuder - som giver rigtig god støtte når de er slået op, og samtidig gør det muligt at ændre udtryk på din sofa når du trænger til forandring!

Imola hjørnesofaen på billedet er med fem justerbare nakkepuder og sofaen fås i både stof og læder.

FLEX SÆDER OG JUSTERBAR NAKKEPUDER

Der findes også sofaer med andre funktioner, fx. vores Function hjørnesofa. Den har justerbare nakkepuder, samt et flex system hvor to sæder kan trækkes længere ud. Så her kan du selv vælge sædedybte, du kan selvfølgelig også trække sædet helt ud så det fungerer som en ekstra chaiselong!

Function sofa

Function hjørnesofa

HVAD MED ELFUNKTIONER?

Eller hvad med en skøn chaiselongsofa med 100% justerbar sædedybte? Så er vores Levane sofa måske en ide. Her kan du med soft-touch mekanismen selv justere sædedybten med op til 19 cm. Endvidere er det muligt at få justerbare nakkepuder, så med vores Levane sofa kan du tilpasse din siddekomfort så den passer optimalt til dig. Du kan også bruge den ekstra dybte til at skabe en skøn flyder sofa!

Levane sofa

Levane funktionssofa

TREVISIO SOFA

Mulighederne er mange, vi har lige fået en ny chaiselong sofa med el-funktion i den ene af de justerbare nakkepuder og den indbyggede skammel. Så her er alt den komfort du normalt kun finder i en luksus lænestol flyttet over i sofaen. 

Treviso sofa

 Trevisio chaiselong sofa

STORT UDVALG AF FUNKTIONSSOFAER

Vi har allerede nu mulighed for at tilbyde funktioner i både hjørnesofaer, chaiselongsofaer og almindelige sofaer som fx. 3 pers. sofa.

Du kan se alle vores sofaer med funktioner her Funktions-sofaer 

< Tilbage til Inspiration