Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

SE SARAH LOUISE'S NYE FLOTTE STUE

Sarah Louise udtaler: "Jeg solgte mere eller mindre ALT i stuen og nu er stilen lagt helt om".

Efter flere år med små børn i hjemmet og møbler der var købt udfra dette valgte Sarah Louise, nu hvor yngstebarnet Arthur snart fylder 3 år, at udskifte stort set alle sine møbler i stuen med nye og lækre møbler, der tager mere hensyn til hendes egne ønsker om stil og indretning.

"Jeg fandt både sofa, det runde messingspejl og bambus rullebordet/baren hos et firma, der hedder Sit'n Sleep. Det var et rent tilfælde at jeg faldt over dem på Instagram, og jeg vidste ikke engang at kæden fandtes. Men de har altså virkelig fede ting!"

"Jeg har valgt en helt fantastisk gigantisk sofa i brun læder som er nem at holde ren, og nu er der virkelig god plads til os alle!"

"Jeg var meget nervøs for om det ville se ud som det gjorde inde i mit hoved, men det er bare blevet SÅ fint! Jeg kan stadig ikke få armene ned over, hvor vanvittig flot det er blevet."

Trend og farver 2019:

Som man kunne se på den netop afviklede design messe i Milano "Salone del Mobile", hvor man kan opleve de seneste nyheder og trends inden for interiør og design, så har Sarah Louise valgt helt rigtigt med den cognac farvede læder, som hun har valgt til sin nye sofa. Naturfarverne og læder var nemlig her repræsenteret på langt de fleste af standene, og noget vi helt sikkert kommer til at se meget mere til i de næste par år. Det samme gør sig gældende for bambus og flet, som Sarah Louise også har valgt i sit rullebord/barvogn.

Hvorfor vælge Modu byggesofa?

Modu er en rigtig flot byggesofa i en super kvalitet og med god sidde komfort - og så kan du sammensætte den så den imødekommer dine behov og ønsker.

Du kan vælge imellem to forskellige ryghøjder, 5 forskellige typer ben og nakkestøtter, mere end 100 forskellige slags stof eller læder og så har du mulighed for at tilvælge elektrisk funktion i form af elektrisk fodstøtte og tilbagelæning af ryg (dog kun med 16 cm. ben).

Alle sidde- og ryghynder er med koldskum hvilket sikrer en mere fast siddekomfort, og samtidig gør at både sidde- og ryghynder holder deres form på længere sigt, alt imens de former sig efter kroppen, når man sidder i sofaen.

En sofa hvor kvaliteten er helt i top!

< Tilbage til Inspiration