Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Jeanette Ottesen valgte Construct sofa'en

En tidlig forårsdag i april fik butikken i Herlev besøg af vores allesammens superseje elite svømmer Jeanette Ottesen.

Jeanette og hendes mand var på udkig efter en ny sofa, og de fik ret hurtigt interesse for vores Construct byggesofaer.

Med Construct byggesofa konceptet kan du selv sammensætte en sofa der passer præcis ind i dit hjem og til dine behov. Du kan vælge en af de mange opstillinger vi har vist i butikken, men du kan også vælge at få lavet f.eks. bredden på sæderne i en anden størrelse, ligesom du kan vælge imellem fire forskellige typer armlæn og syv forskellige slags ben, så du får din helt egen drømmesofa.

Jeanette udtaler: ”Jeg er dybt forelsket i min nye Construct sofa fra Sit’n Sleep”.

”Jeg valgte Construct, fordi jeg gerne ville have, at den passede perfekt ind i min stue, og der er et hav af muligheder og en masse fede farver og stoffer at vælge imellem – det bliver nok ikke bedre end det, og jeg har aldrig været så glad for en sofa, som jeg er for Construct”.

Jeanette og hendes mand valgte også en puf, ligeledes fra Construct, hvor der også er plads til opbevaring af f.eks. tæpper og ekstra puder.

Nedenfor kan du se et billede af den flotte sofa og puffen, som det ser ud hjemme hos Jeanette Ottesen:

I alle vores butikker kan du få råd og vejledning til at designe din Construct drømmesofa. Udover vores dygtige og kompetente sælgere der altid er klar til at hjælpe dig, har vi magnettavler liggende hvor du kan sammensætte din egen sofa.

”Jeg blev mødt med åbne arme i Sit’n Sleep, og var personligt utrolig glad for at alle mine spørgsmål blev besvaret med stor fornøjelse fra ekspedientens side - og tro mig - jeg havde mange spørgsmål” siger en glad Jeanette Ottesen.

< Tilbage til Inspiration