Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

STORT UDVALG AF SKØNNE STOLE

Lænestole

Læn dig tilbage og nyd livet i en ny lænestol

Hos Sit’n Sleep finder du et stort udvalg af behagelige lænestole i mange forskellige farver og stilarter. Vi har lænestole i læder og i stof – med og uden skammel. Derudover har vi lænestole med flere funktioner som fx. justerbar ryg, dreje-, og vippefunktion, sædeløft eller elektrisk motor. Har du lyst til at prøve vores lækre lænestole, så kig forbi en af vores møbelhuse. Vores faguddannede personale er altid klar til at give dig den rette rådgivning, så ring endelig hvis du har spørgsmål. ...


Lænestole med høj komfort i lækre designs

Hos Sit’N Sleep ved vi at komfort og design er vigtig når man leder efter en ny lænestol, men vi ved også at ikke alle har samme behov, derfor har vi et bredt udvalg af lænestole, så om du er på udkik efter en billig lænestol med høj komfort eller en designer læder lænestol i højeste kvalitet, har vi noget til dig. Er du til en lænestol med høj komfort i klassisk design kan vores Stressless stole være lige det du mangler (link til stressless stole) Hvis du har brug for at din lænestol kan dreje, vippe eller på anden måde justeres nemt og hurtigt kan du finde inspiration i vores store udvalg af Drejestole her. Hvis du er ude efter en behagelig designer lænestol, men de to andre kategorier ikke lige er det du søger, kan du sikkert finde det du søger her.


Stress af i en lænestol fra Stressless

Med en Stressless stol får du en lænestol hvor din komfort er i allerhøjeste prioritet. En Stressless stol er en ultimativ hvilestol. Smæk benene op og stress af i din nye Stressless stol. Vores Stressless serie kommer i mange forskellige designs og farver, blandt andet kan du få en Stressless lænestol i sort læder. Du kan også få en Stressless lænestol med vippefunktion og med fodskammel. Gå på opdagelse og find dine nye Stressless stol her.


Drejestol, så du kan justere og dreje, mens du slapper af

Her kan du finde en lænestol med drejefunktion. Du kan samtidig få en drejestol med vippefunktion el. justerbar ryg. Vores drejestole fås både som læder lænestol eller stof lænestol og i mange forskellige farver og designs. Så er du på udkik efter en justerbar lænestol med høj komfort kan du finde den her.


Billige lænestole i dyr kvalitet

Her kan du finde vores store udvalg af forskellige lænestole der ikke passer i de to andre kategorier. Vi har lænestole til ethvert hjem, så om du er på udkik efter en lækker læder lænestole, eller en lounge lænestol i velour har vi helt sikkert det du søger. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af lænestole her.