Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Lænestole

Eksklusive lænestole for enhver smag

Mangler du det dér helt perfekte spot i din stue? Hvor du kan læne dig godt tilbage og slappe af, se tv, læse en bog eller hækle et par sokker? Dit personlige hyggehjørne skabes bedst med en komfortabel og eksklusiv lænestol. Så du både får en behagelig siddeplads og et flot møbel i dit rum. Vores udvalg af lænestole er spækket med mange fantastiske muligheder. Du finder et væld af forskellige designs, stile, farver og materialer. De skønne modeller kan alle købes online eller prøves i et af vores inspirerende møbelhuse.

 

Nyd afslappende øjeblikke i en lænestol

Her hos Sit'n Sleep efterlever vi en ambition om at give dig den helt perfekte siddeoplevelse. Vores sortiment rummer derfor nøje udvalgte lænestole, der alle er produceret i de bedste kvalitetsmaterialer. 

 

I vores udvalg finder du lækre modeller med overflader i læder, velour, stof og stel/ben i træ, metal eller plast. Der er noget for enhver smag. Er du helt vild med en minimalistisk, nordisk stil? Så kan du fuldende stilen med en model med træben, i nordisk design, i moderne velour eller med en fin gyngestol. Stiler du efter et klassisk, men eksklusivt udtryk? Så vil en skøn læder lænestol passe perfekt ind i dit hjem. 

 

Med høj kvalitet og materialer af den bedste slags er du sikret optimal komfort. Enhver stol i vores udvalg er nemlig lavet til at efterkomme dit behov for at slappe af og sidde behageligt. Det betyder, at din søgen efter den perfekte lænestol ender her i dag. Hos Sit'n Sleep kan du nemlig finde en stol, der opfylder alle dine behov - og så endda til en god pris!

 

Find en billig lænestol i smukke farver

Er du til vilde farver og mønstre? Eller skal det hele være sort? Eller måske grå til et lyst, nordisk hjem? Farver betyder alverden, når du indretter din bolig. De kan være med til at hive dit humør helt i top på en kedelig og grå dag. I vores store udvalg finder du stole i utrolig mange skønne, klassiske og trendy farver. 

 

Lige meget hvilket design, materiale eller farve du vælger, så skal prisen også være i orden. Hos Sit'n Sleep indkøber vi ofte større restpartier fra møbelfabrikker. Derfor kan vi tilbyde et væld af skønne møbler til virkelig gode priser - ofte med en besparelse på op til 70 %. Vil du finde din perfekte, billige lænestol?

 

Læn dig tilbage og nyd livet i en ny lænestol

Hos Sit’n Sleep finder du et stort udvalg af behagelige lænestole i mange forskellige farver og stilarter. Vi har lænestole i læder og i stof – med og uden skammel. Derudover har vi lænestole med flere funktioner som fx. justerbar ryg, dreje-, og vippefunktion, sædeløft eller elektrisk motor. Har du lyst til at prøve vores lækre lænestole, så kig forbi en af vores møbelhuse. Vores faguddannede personale er altid klar til at give dig den rette rådgivning, så ring endelig hvis du har spørgsmål.

 

Lænestole med høj komfort i lækre designs

Hos Sit’N Sleep ved vi at komfort og design er vigtig når man leder efter en ny lænestol, men vi ved også at ikke alle har samme behov, derfor har vi et bredt udvalg af lænestole, så om du er på udkik efter en billig lænestol med høj komfort eller en designer læder lænestol i højeste kvalitet, har vi noget til dig. Er du til en lænestol med høj komfort i klassisk design kan vores Stressless stole være lige det du mangler (link til stressless stole) Hvis du har brug for at din lænestol kan dreje, vippe eller på anden måde justeres nemt og hurtigt kan du finde inspiration i vores store udvalg af Drejestole her. Hvis du er ude efter en behagelig designer lænestol, men de to andre kategorier ikke lige er det du søger, kan du sikkert finde det du søger her.

 

Stress af i en lænestol fra Stressless

Med en Stressless stol får du en lænestol hvor din komfort er i allerhøjeste prioritet. En Stressless stol er en ultimativ hvilestol. Smæk benene op og stress af i din nye Stressless stol. Vores Stressless serie kommer i mange forskellige designs og farver, blandt andet kan du få en Stressless lænestol i sort læder. Du kan også få en Stressless lænestol med vippefunktion og med fodskammel. Gå på opdagelse og find dine nye Stressless stol her.

 

Drejestol, så du kan justere og dreje, mens du slapper af

Her kan du finde en lænestol med drejefunktion. Du kan samtidig få en drejestol med vippefunktion el. justerbar ryg. Vores drejestole fås både som læder lænestol eller stof lænestol og i mange forskellige farver og designs. Så er du på udkik efter en justerbar lænestol med høj komfort kan du finde den her.

 

Billige lænestole i dyr kvalitet

Her kan du finde vores store udvalg af forskellige lænestole der ikke passer i de to andre kategorier. Vi har lænestole til ethvert hjem, så om du er på udkik efter en lækker læder lænestole, eller en lounge lænestol i velour har vi helt sikkert det du søger. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af lænestole her.