Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Drejestole

Lænestole

En multifunktionel drejestol 

Vil du have hele overblikket over dit rum? Drømmer du om en behagelig stol med flere funktioner? Sætter du komfort, kvalitet og design højt? Så skal du se nærmere på vores samling af skønne og eksklusive drejestole. Vores udvalg indeholder alt fra den klassiske læder drejestol i mange forskellige designs til behagelige stole i velourlook og slidstærkt polyester. 

 

Alle modeller er produceret i materialer af høj kvalitet og med stort fokus på komfort. Flere af modellerne fås med tilhørende eller indbygget skammel, så du virkelig kan smække benene op efter en lang dag. Med drejeeffekten kan du let dreje hele stolen, når du skal se Tv'et eller snakke med personen ved siden af eller bag ved dig. 

 

Med drejestole får du helt klart et multifunktionelt møbel til dit hjem. Stolene kan nemlig bruges overalt i din bolig - sammen med sofagruppen, alene eller som par i entréen, i et hjørne i stuen eller på hjemmekontoret. Du kan derfor let ændre på indretningen i dit rum og flytte stolen til en ny placering, når du har lyst. 

 

Sådan indretter du med en drejelænestol

Det vigtigste er at vælge en stol, der passer ind i din indretning eller som står i stærk kontrast til den. Opfylder din stol det første, blender den let ind sammen med dine andre møbler og interiør. Hvis du vælger en stol, der opfylder det sidste, kan du bruge den til at skabe blikfang. Den bruges derfor ikke bare som et funktionelt møbel, men også som et dekorativt element, der er med til at fuldende din stil. 


En læder drejestol kan placeres sammen med en skammel eller i et par af to stole. Den kan pryde ethvert hjørne i din stue, entré eller opholdsrum. For at gøre den mere indbydende kan du kombinere stolen med en pude eller en fin plaid. Drejestole i velourlook er til dig, der tør at udfordre din indretning og skabe et spændende udtryk. De er perfekte, hvis du vil bevæge dig væk fra en mere traditionel stil. De kan peppe sofahjørnet lidt op eller bruges til at skabe et hyggeligt og stilfuldt hjørne. Stolene i velourlook kan nemlig sagtens placeres for sig selv. 

 

Er du til læder, velour eller polyester? Mørke eller lyse farver? Metal, træ eller plast? Hos Sit’n Sleep kan du altid finde lige den drejestol, som passer til dine præferencer og ønskede indretningsstil. Gå på opdagelse i vores store udvalg i dag.