Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Lænestole

Lænestole

Continentalsenge | Nyheder

Loungestol til din "loungetime"

"It's time to lounge.." "Det er tid til at slappe af.."

 

Det er som sød musik i ørerne at høre disse ord. Afslapning har mange forskellige betydninger for folk. Men én ting som alle kan genkende som kendetegnende for afslapning, det er at føle sig komfortabel og godt tilpas. Med andre ord 'at læne sig tilbage' eller 'at flade ud'.  Enhver "loungetime" kræver derfor den helt rette loungestol. 

 

Når du skal finde din perfekte lounge stol, bør du overveje, hvad du bedst kan lide. Om du er til læder, polyester, skind, velourlook eller naturmaterialer. Det er op til dig, hvad du føler dig mest tilpas og komfortabel med. Når du har valgt materiale, bør du også tænke over design. Vores udvalg af loungestole indeholder blandt andet en loungestol med højt ryglæn, med skrå ryglæn, gyngestole, stole med tilhørende skamler, ekstra bløde stole med pude og stole med smarte funktioner. Du kan udforske vores udvalg for at blive klogere på netop dine "lounge" behov. 

 

Find den perfekte plads til din hvilestol  

Din lounge stol er et sted, hvor du kan finde ro og hvile. Det er lige meget, om du sidder med lukkede øjne, med en god bog, foran dit Tv eller i selskab med familie. Denne hvilestol skal både passe ind i dit hjem, i forhold til hvor du bedst slapper af, men også i forhold til din indretning. 

 

Vores hvilestole kan fås i prangende farver, i unikke designs, i stilrene og tidløse udgaver eller i meget klassiske modeller. Der er mange muligheder for at finde en stol, der passer til netop din indretning. Vælg f.eks. en moderne eller klassisk gyngestol, hvis din "lounge time" skal være i et roligt hjørne i stuen. Du kan vælge en traditionel læder hvilestol, hvis du holder af at slappe af foran Tv'et. Eller hvad med et par fine velour stole? De kan stå omkring et lille bord i entréen, stuen eller i alrummet, til når du vil slappe af med en hyggelig samtale eller et brætspil. 

 

Sit’n Sleep fører et stort udvalg af lækre lounge stole i høj kvalitet og god komfort. Vi har ofte mange gode tilbud på disse stole. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at slappe af, finde ro og pryde deres hjem med en flot lounge stol. Når du går på opdagelse i vores udvalg, kan du derfor helt sikkert finde en ny, billig hvilestol.