Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Opbevaring

Opbevaringsmøbler

Møbler til opbevaring er en vigtig del af vores hjem. Det kan skabe orden og overblik, og møblerne har gennem tiden udviklet sig til at være både funktionelle i sin anvendelse, samt smukke og æstetiske at kigge på. 

 

Hos Sit'n Sleep finder du opbevaringsløsninger til alle formål og til hvert et rum, så er du på udkig efter en ny opbevaringsløsning til dit hjem, finder du den her hos os. Vi har opbevaringsmøbler til alle behov, og her finder du reoler og skabe, samt de sidste nye trends indenfor skænke og kommoder til altid gode priser. Mange af vores reoler kan du selv sammensætte, så de passer til dit behov, både hvad udseende og funktionalitet angår. 

 

Møbler til opbevaring

Med et flot og praktisk opbevarings møbel kan du skabe et smukt og ryddeligt hjem.  Hos os finder du et stort udvalg af opbevarings møbler til altid gode priser, så du med garanti kan finde præcis det møbel du søger. 

 

Er du træt af at din entre altid er rodet, kan du skabe perfekt orden med en flot skænk eller skab, eller få styr på garderoben med et lækkert garderobeskab. Vores opbevarings møbler er både praktiske og æstetiske, så de kan glide nemt og ubesværet ind i den øvrige indretning i dit hjem. 

 

Opbevaringsløsning

Søger du inspiration til, hvilken opbevaringsløsning du skal vælge, kan du kigge på vores store udvalg og her finde et opbevaringsmøbel som kan passe ind i din øvrige stil, og som både er smart og dekorativt. Uanset hvilken stil du foretrækker, er vi sikre på at vi har den perfekte funktionelle løsning til opbevaring i dit hjem. 

 

Alt fra et billigt sengebord til designer reoler

Mangler du møbler til opbevaring? - så finder du dem her, vi har reoler, skoskabe, skænke og kommoder, som alle kan gemme dine fine ting lidt afvejen. Vi har også tv-borde og reoler til dit hifi, så der er masser af muligheder for fine opbevaringsløsninger.

Hos Sit'n Sleep finder du alt i opbevaring, lige fra Tv-bord til skabe og reoler. Du kan finde vores varierede udvalg af skænke her i massiv eg og en masse andre spændende designs, og materialer. Lad dit TV-bord skabe stil, mens du skaber orden, tag et kik på vores Tv-møbler/ Tv-Borde her. Få orden og stil i køkkenet eller spisestuen med et smukt vitrineskab som du finder her.
Vi har reoler i mange forskellige design, gå på udkik efter din nye reol til stuen her. Når der skal være orden i entreen, er et skoskab uundværligt, det er praktisk og giver en diskret plads til at ligge bilnøglerne på, samtidig med at der skabes orden og overskuelighed på fodtøjet, gå på opdagelse i vores skoskabe her. Undersøge vores varieret udvalg af Kommoder her, og find en skøn retro kommode med 4 skuffer, eller noget helt andet? Design dit eget garderobeskab, eller find et færdigt klædeskab med eller uden skydelåger.

Vi har også designer skabe, skænke og reoler blandt andet fra Mistral og Edge by Hammel, som er et dansk brand med en lækker nordisk stil

 

TV-Bord med hjul, eller Tv-møbel med skuffer?

TV-bord og Tv-møbel, er to navne for det samme møbel, som du kan finde her på siden. Hvis du godt vil have mulighed for at rykke på dit tv-bord let, vil et TV-bord med hjul være ideelt for dig. Vi har også noget til dig der leder efter et retro TV-bord. Om du søger et TV-bord med skuffer eller et TV-bord med låger, så kan du finde det her.

 

Vitrineskab i hvidlakeret træ, eller sort metal?

Et vitrineskab giver dig mulighed for at opbevare på en elegant måde. Til dig der gerne vil have et mere romantisk og rent look, har vi et Flower vitrineskab i hvidlakeret træ. Er du mere til det industrielle look, har vi vitrineskabe i sort metal. Et vitrineskab med glaslåger giver dig mulighed for at vise nogle ting frem, og samtidig holde dem rene og pæne. Hvis du har brug for at opbevare ting som det pæne bestik eller bordskånere i dit vitrineskab, kunne et vitrineskab med skuffer være ideelt til dig. Her kan du få et overblik over vores vitrineskabe og blive inspireret.

 

Byg selv reol, stigereol eller reol i egetræ?

Vi har et bredt udvalg a reolsystemer i forskellige klassiske designs, og med mulighed for at designe dit eget reolsystem, hvis du er til klassisk design og muligheden for at sætte dit personlige præg på dine møbler, så er Edge by Hammel, Mistral eller Quadrant reolen lige noget for dig. Vi har også den lidt mere simple stigereol, eller en vintage reol i egetræ til dig der er til det mere æstetiske design. Bliv inspireret af vores udvalg af reolsystemer og forskellige reol typer.

 

Skoskabe skaber orden i entréen

Den nemmeste måde at skabe orden i entréen er ved at få skoene væk fra gulvet. Vi har skoskabe i flere forskellige størrelser og designs. Vi kan blandt andet tilbyde et retro skoskab i egetræ. Hvis du gerne vil vise dine pæne sko frem, eller bare vil have let adgang til dine sko, kan vi tilbyde et skostativ i klassisk design. Vi kan også tilbyde skoskab med væg ophæng, blandt andet i hvidlakering.

 

Forskellen på en Kommode og en skænk

Hvad er forskellen på en skænk og en kommode? Den store forskel er at en skænk har låger, hvilket gør dem bedre egnet til brug i spisestuen eller stuen, en kommode har skuffer, hvor mange skuffer de har kan variere meget, de mange skuffer gør kommoden idéel til soveværelset eller garderoben, så du nemmere kan sortere dit tøj i kategorier. Du kan se vores udvalg af kommoder her.

 

Garderobeskab med skydelåger, eller byg dit eget Walk-in skab

Hos Sit’n Sleep har du mulighed for at designe din egen garderobe, så du helt selv kan vælge hvor meget bøjleplads du behøver og hvor mange hylder du har brug for, klik her for at gå i gang med at bygge dit eget indbygningsskab. Det er blevet meget moderne med garderobeskabe med skydelåger, det kan du naturligvis også få hos os. Du kan også se om vores Magnum garderobeskab i hvid højglans var noget for dig. Kik ind og se om vi ikke skulle have lige det garderobeskab du står og mangler.

 

Edge By Hammel

Edge By Hammel er en helt ny reol serie fra Hammel Funiture, med fokus på stilfuldt design, der passer perfekt til dig der er vild med nordisk design. Du kan blandt andet få en Edge byggereol, hvor du kan sammensætte din reol med forskellige moduler. Har du forelsket dig i Edge seriens tidsløse design, og leder du efter en skænk med vægophæng, kan vi også tilbyde det. Gå på opdagelse i vores store udvalg af modulreoler

 

Quadrant

Quadrant er reoler, kommoder, skænke og skoskabe i et klassisk rent design, som passer til de fleste hjem. Quadrant findes også som sengebord med hjul. Et Quadrant reolsystem fra ABC-reoler giver dig mulighed for let at designe dit reolsystem så det passer til dine behov og din stil. De unikke samlebeslag gør det let at udbygge dit reolsystem ved at tilføje moduler, eller at bygge det helt om. Du har også mulighed for at samle et reolsystem med vægophæng, så du har endnu flere muligheder for at få det reolsystem der passer til dig. du kan også opbygge en skænk efter dine ønsker, det kunne blandt andet være en hvid skænk med støvgrønne låger, der er mange forskellige kombinationsmuligheder og farver at vælge imellem. Quadrant har et bredt udvalg af møbler og designs, så kik ind og få inspiration.

 

Mistral

Mistral er endnu en reol serie fra Hammel Furniture. Her har du mulig for at designe din egen Mistral skænk ved at bruge det smarte Mistral tegneprogram. Bliv inspireret af vores skænk med korpus af massivt egetræ og antrasitgrå front.
Du kan også få en Mistral AV-reol i blå, med stoflåger. De klassisk designede Mistral bænke giver lidt ekstra opbevaring i skufferne, og en sideplads, ideel til f.eks. entréen. Der er et vælg af muligheder, så kik ind og design dit nye Mistral møbel.

 

Skænk til stuen eller spisestuen?

Hvis du er på udkik efter en hvidmalet skænk, kunne vores Florenzio skænk i hvidmalet paulownia træ være lige noget for dig, den har et meget rent og romantisk look.
Hvis du er ud efter en retro skænk har vi også en retro serie. Vi har også noget til dig der søger en skænk i olieret eg, egetræ er blevet meget populært og giver et rustikt look til dit hjem. Gå på jagt i vores inspirerende udvalg af skænke.