Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Garderobeskabe

Opbevaring

Garderobeskab med plads til det hele 

Din garderobe er din bedste ven. I hvert fald hvis du er kvinde. Som mand sætter du sikkert også pris på, at du har god plads i dit garderobeskab. Så du kan holde orden i dit tøj. Hvis I derimod deler skab, har I behov for en ekstra stor model. Måske et garderobeskab der er designet efter jeres behov?

 

Sit'n Sleep har et stort udvalg af garderobeskabe. I finder derfor helt sikkert, lige dét I leder efter. Vores sortiment indeholder alt fra knager og tøjstativer til garderobeskabe med 2-5 døre eller sektioner. Finder I ikke et billigt tøjskab, der opfylder jeres behov, så kan I også vælge at designe jeres helt eget skab. Ingen problem. I kan få det, ligesom I ønsker!

 

Forkæl dit tøj med et eksklusivt klædeskab 

Dit tøj er noget helt særligt. Derfor skal behandles godt. Det skal hænge i et rummeligt klædeskab, hvor der er god plads til hver en skjorte eller kjole på bøjle, hvert et par foldede cowboybukser og hvert et par fine sko eller stiletter. Det skal ikke hænge for tæt, så dit tøj bliver krøllet og svært at finde rundt i. Der skal være nok hylder, så du ikke skal lave alt for høje stabler af toppe og bluser. Der er ikke noget værre end et skab, hvor alt tøjet vælter ud i hovedet af dig - bare fordi du lige skulle have et par sokker, der lå inderst. 

 

Vores udvalg af eksklusive klædeskabe er ikke bare funktionelle og rummelige. De er også smukke og udført i stilfulde designs. Du finder både tøjskabe i laminat og højglans. Med greb, skydedøre eller grebsfrie låger. Du kan også designe dit helt eget skab, som udformes og designes via vores online 3d designværktøj. Det giver dig mulighed for at vælge dine helt egne mål, udvalg af indvendigt tilbehør og design af dørfront. 

 

Vi forhandler også flere slags fritstående tøjstativer. De kan bruges som garderobe, hvis du har begrænset plads til opbevaring af dit tøj. De kan stå i soveværelset, i gangen eller i stuen og kan lette flyttes rundt på. For at skabe et flot udtryk i hjemmet kan du kombinere dit tøjstativ med fine knager, hvor du kan hænge mere tøj. 

 

Sit'n Sleep kan hjælpe dig med et garderobeskab, der passer til enhver lejlighed eller bolig. Lige fra det lille eller store soveværelse. Til dit walk-in. Til din 1-værelses kollegielejlighed. Skal vi hjælpe dig med at forkæle dit tøj?

 

Leder du efter et billigt tøjskab?

Garderobeskabe bør være produceret i gode kvalitetsmaterialer. Samtidig skal de heller ikke koste alt for meget. Hos Sit'n Sleep kan du derfor altid finde mange gode tilbud på billige garderobeskabe. Selvom vi ofte har gode tilbud, betyder det ikke, at kvaliteten af vores møbler er ringere end andre steder. Da vi køber større restpartier fra møbelfabrikker, har vi mulighed for at tilbyde yderst gode priser. 

 

Har du fundet et skab, der passer til din bolig? Udforsk udvalget her i shoppen eller i et af vores møbelhuse på Sjælland.