Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Reoler

Opbevaring

Find en reol til stue, kontor eller køkken

Reoler er et must i ethvert hjem. De skaber på funktionel vis ro, orden og balance i vores indretning. Idet spisestel, glas, pyntegenstande, papirer, mapper og lignende kan opbevares enten gemt væk fra det blotte øje eller til skue for enhver. Du bør vælge din nye reol ud fra det type rum, den skal være i og den slags opbevaring, du vil bruge den til. 

 

Vores udvalg af reoler indeholder et væld af forskellige trendy designs, holdbare materialer og smukke farver. Vores mange skønne reoler kan også bruges i andre rum som soveværelset, børneværelset eller i entréen. Udforsk udvalget hos Sit'n Sleep, og find dit næste kvalitetsmøbel. Du finder mange forskellige holdbare og trendy møbler - altid til gode priser!

 

Skab orden med funktionelle reolsystemer 

En reol system kan let blive hjertet af dit rum. I stuen kan en skænk eller en vægreol fylde en hel væg, lige den væg man først ser. Hvis det er en lukket skænk, kan du godt gemme rod derind, men hvis den har åbne rum, bør du indrette den på strategisk vis. Hele stuen kommer nemlig til at virke rodet, hvis reolen ser rodet ud. 

 

Vil du skabe orden i køkkenet eller på kontoret? 

På dit hjemmekontor kan du ideelt set benytte dig af en rumdeler. Den kan være god til at dele rummet op med, så du har en kontorplads, der er aflukket og lidt for sig selv. Samtidig kan rumdeleren også benyttes til opbevaring af papirer og mapper. Hvis det er et kontor, hvor du ofte får kunder i, er det dog ideelt at vælge en reoltype med låger. 

 

De fleste mangler altid ekstra opbevaringsplads i køkkenet. Derfor kan du sagtens indrette med en stigereol, vinreol eller metalreol. Reolen kommer både til at fungere som ekstra "skabsplads", men også som et display, hvor du kan stille dine flotteste køkkenredskaber, glas eller spisestel til skue. 

 

Møbler der skaber blikfang i stuen eller i entréen

I entréen kan mindre reoler bruges til at fylde rummet op og give det et sted, hvor du kan placere lysestager eller pyntegenstande - alt sammen for at gøre rummet mere hyggeligt og indbydende. Hvis ikke du har så meget plads, kan du vælge at hænge en hylde op i stedet. 

 

Smukke designs, farver og detaljer

Dit reolsystem er dog ikke bare et funktionelt objekt, det er i høj grad også en del af din indretning. Et så lille eller stort møbel kommer til at skabe fokus i rummet. Når du vælger din reol, bør du derfor vælge en model, der enten blender ind i rummets stil eller som skiller sig fuldstændig ud og skaber blikfang. Du kan skabe blikfang med en vild farve eller et ekstraordinært design. 

 

I udvalget hos Sit'n Sleep finder du mange fine reolsystemer. Der er modeller, der er høje og aflange, kvadratiske, væghængte, med ben og med hjul. De fås i materialer som træ og metal og i farver som hvid, sort, blomme, eg, lysegrå og cappuccino. Detaljer er der også mange af, som sildebensmønstre, grebsfrie skuffer, forskellige farvede låger samt forskellige størrelses rum og hylder.