Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Skoskabe

Opbevaring

Skoskab - stort udvalg til entré og bryggers

En rodet entré fyldt med hele familiens sko. Dét billede af hverdagen kender langt de familier vist. En god løsning på problemet er et skoskab med plads til hele familiens fodtøj. Hos Sit’n Sleep finder I et stort sortiment af smarte skoskabe, skoreoler og skohylder i høj kvalitet, der matcher enhver indretning.

 

Sit'n Sleep har et udvalg af skoskabe med mange forskellige modeller. Vi har både stående og væghængte skabe i forskellige størrelser og designs. Eller hvad med et tøjstativ med skohylde forneden? Du kan hurtigt og let klikke dig gennem vores udvalg og finde lige den model, der passer ind i din entré eller i dit bryggers. Du kan også se de fleste modeller i et af vores møbelhuse på Sjælland. 

 

Find kvalitetsmøbler til skoopbevaring 

Et skab til fodtøj skal være bygget op af gode kvalitetsmaterialer. Så det kan holde til vægten af dine sko og til at blive lukket op og i mange gange i løbet af dagen. Derfor udvælger vi altid gode, solide møbler til vores shop. Skoskabene er derfor produceret af kvalitetsmaterialer som træ, metal og plast. Vi har modeller som:

 

Det klassiske skoskab med "skoskuffer". Denne model kommer i udgaver med alt fra 1 skuffe til 4 skuffer. Disse har en smart lukkemekanisme, hvor du kan trække og skubbe i grebet for at åbne "skoskuffen". Heri placerer du så dine sko med snuden ned af. 

 

Høje skabe med én dør og flere hylder indeni. Denne type skab kan bruges til opbevaring af både sko og overtøj. Med dette skab får du et godt overblik over dine ting. 

 

Kvadratisk skab med hjul. Denne model rummer også plads til både sko og overtøj, idet den har fire separate rum. Skabet er ideelt, hvis du har behov for at flytte det fra entré til bryggers eller omvendt. Det er smart, hvis du vil gøre entréen ryddelig, når du får besøg. 

 

Funktionelle tøjstativer med skohylde

Sit'n Sleep har en vision om at tilbyde mange forskellige funktionelle møbler. Derfor finder du også mange alternativer til et skoskab i vores shop. Det kunne være et tøjstativ med en skohylde eller smarte knager i forskellige størrelser. 

 

Vores tøjstativer med skohylder fås som et stativ med én lang stang til at hænge tøj eller overtøj på og så 1 hylde til sko forneden. Vi har også en høj skoreol, hvor der er 5 hylder til sko. Tøjstativet kan sagtens bruges i dit soveværelse eller walk-in til opbevaring af tøj og sko. Har du en mindre lejlighed, er det især ideelt, da det ikke fylder meget og let kan flyttes rundt. 

 

Knager er det lette alternativ eller supplement til din skoopbevaring. Har du en meget lille entré, kan du dekorere den med flotte knager til at hænge overtøj på. De kan også kombineres med dit skab til sko, så overtøj let kan hænge ved siden af skabet. I shoppen finder du fine velour knager, der fås i sæt med forskellige størrelses knager. 

 

Er du klar til at forny din entré eller bryggers med en fantastisk løsning til opbevaring af sko og overtøj?