Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

PLANKEBORDE

Plankeborde.

Smag på ordet.

Plankeborde.

Synes altså det emmer lidt af luksus (ikke det samme som at det behøver at være dyrt).

Plankeborde. Noget der er rart. Noget man har lyst til at samles rundt om. Ved ikke med dig, men sådan har jeg det. Jeg har altid været vild med spiseborde af gedigne tjunky størrelser. Jeg har faktisk aldrig haft andet.

Elsker plankeborde. Og langborde.

Nærmest uanset farve og træsort. For over 12 år siden købte vi et i lyst gummitræ (og ja – det er der noget der hedder). Træsorten på vores mindede lidt om eg. For nogle år siden malede jeg det så hvidt og det har jeg ikke fortrudt. Dog er jeg træt af bordet, for tillægspladerne er hamrende tunge og ikke integreret i selve bordet, så vi har altså 2 store tillægsplader, der står og fylder i bryggerset og det er jeg ærlig talt ved at være godt og grundig træt af.

Jeg er derfor jævnligt på udkig efter et nyt plankebord, men pengene er indtil videre prioriteret til andre ting (bla. køb af en ny induktionsplade, der lever sit eget liv og en grim hvid porcelæns håndvask, der er kropumulig at holde pæn (har prøvet samtlige husmor råd af).

Nåhmen sådan er der så mange ønsker og drømme.

Planke- og langborde findes i mange afskygninger og jeg har tidligere skrevet om Sit´n Sleep i forbindelse med den lækre Construct byggesofa, men de er altså også leverandør af planke- og langborde og det er derfra inspirationen er i dag.

Planke- og langborde.

Åhh disse smukke planke- og langborde er altså bare lige mig. Jeg elsker at samle familien (og vennerne) omkring spisebordet.
Da ungerne flyttede insisterede jeg på, at vi skulle have en fast familiedag, så hver den 1. søndag i måneden kl. 13 møder alle op
(man er kun undskyldt ved sygdom eller arbejde). Heldigvis er vores 3 “drenge” og deres kærester/koner alle super glade for den ordning.

Når vi alle er samlet er vi 8, så det èr et must, at bordet kan udvides og gerne nemt – ja tak det ville være fedt…

Hvad er du til når det kommer til spiseborde – plankebord, langbord, borde med tyndt stel eller noget helt andet ?

Med det spørgsmål, vil jeg nu trække mig tilbage og arbejde videre på mine nye projekter (design, som jeg glæder mig til en dag at fortælle mere om). Jeg tænker, at der også snart kommer et par billeder fra vores køkken, så du kan se det omtalte bord – men også den nye mørkegrønne farve jeg har malet på 2 af væggene….hov.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

< Tilbage til Inspiration