Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Sofaer

Billige sofaer i høj kvalitet

Her finder du vores store udvalg af sofaer - vi elsker sofaer og har mange varianter. Hjørnesofaer med og uden chaiselong og flere forskellige byggesofaer, hvor især Construct og Creativo giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet. Vi har også massevis af u-hjørnesofaer i lækkert design og god kvalitet. Vi har løbende gode tilbud, hvor du kan spare helt op til 50% på vores sofaer. Hvis du gerne vil se og afprøve vores sofaer, kan du besøge en af vores butikker. Gå på jagt i kategorierne nedenfor og find den næste sofa til dit hjem.


Hjørnesofa, lædersofa, sovesofa eller en billig sofa i høj kvalitet!

Er du på udkig efter en ny sofa, kan du med sikkerhed finde en billig sofa i høj kvalitet hos Sit'n Sleep, vi har altid et bredt sortiment af billige sofaer i flere former, stoffer og farver. Her kan du danne dig et overblik inden du skal vælge en ny sofa ...


Stofsofa i en blød velour eller en slidstærk strukturvævning

Giv din stue et friskt pust med en sofa i grøn eller blå velour eller en stofsofa i naturlig og stilren grå, sort eller beige farve, du kan få et overblik over alle vores stofsofaer her.


Lædersofa - det slidstærke og vedligeholdelsesvenlige valg

Lædersofaer er tidsløse og slidstærke, men en lædersofa kan komme i flere kvaliteter. En lædersofa betrukket med Anilinlæder, gør sofaen handskeblød og behagelig, da Anilinlæder aldrig føles for koldt eller for varmt. Lædersofaer betrukket med Semianilin læder giver en mere holdbar lædersofa, så du får en smuk og komfortabel lædersofa som holder i mange år. Vores lædersofaer kommer i flere farver, en sort lædersofa er tidsløs og nem at vedligeholde. Mens en brun lædersofa eller måske cognac farvet lædersofa, giver varme og kant til din indretning. Se vores store udvalg af lædersofaer her.


Hjørnesofa, sovesofa, eller en U-sofa med chaiselong?

Hvis du vil have en sofa med mange siddepladser, kunne en hjørnesofa være et godt valg. Med vores modulsofaer har du mange sammensætningsmuligheder, som U-sofaer og hjørnesofaer med open-end. Vi har også et rigt udvalg af chaiselongsofaer, 3 og 2 personers sofaer og billige sovesofaer med chaiselong.


Hjørnesofa som U-sofa, med chaiselong eller open-end

Hjørnesofaer er rummelige og giver mange siddepladser og kommer i mange udformninger, som U-sofa med chaiselong og open-end eller som klassisk hjørnesofa til 5-7 personer. Med vores udvalg af modulsofaer kan du skabe din helt egen hjørnesofa, her kan du opbygge din modulhjørnesofa efter dit behov. Når komforten er i fokus, er en stor flyder hjørnesofa med chaiselong et godt valg, den giver god plads så hele familien kan slappe af. Vores hjørnesofaer kommer i mange materialer og farver, så uanset om du søger en sort hjørnesofa i læder eller om du er mere til en hjørnesofa i lys grå stof, så kan du finde den her.


Sofasæt til 2 eller 3 personer eller sofa med chaiselong

Hos Sit’n Sleep har vi et stort udvalg af sofasæt bestående af 3 personers sofaer og 2 personers sofaer. Vores sofagrupper kommer i mange designs og flere farver, alt fra retrosofaer i blå velour til en klassisk sofa i brunt læder. Chaiselongsofaer er gode til at skabe en ekstra siddeplads eller bare plads til at have benene oppe. retrosofaer


Sovesofaer med chaiselong eller en billig sovesofa med magasin

En sovesofa med chaiselong giver en ekstra komfortabel siddeplads, og med det indbyggede magasin får du samtidig også en praktisk opbevaringsplads til sengetøjet. Skal du bruge mere plads kan en hjørnesovesofa være et godt valg, her får du både opbevaring, flere sovepladser og flere siddepladser. Bland vores brede udvalg af billige sovesofaer, finder du sofaer med sovefunktion i mange forskellige farver og materialer. Se vores store udvalg af sovesofaer her.