Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Sofaer

Sofa

Vi elsker vores sofa. Sofaen er ofte hjemmets hjerte og er det møbel vi slapper af i. Vi samles om aftenen med en kop te eller kaffe en kold vinterdag, vi putter os med tæpper og puder, hygger med ungerne, og det er her vi slapper af i hyggeligt selskab med venner og familie der kommer på besøg. 

Vores sofa er, for rigtig mange af os, et af hjemmets allervigtigste møbler. En sofa skal være komfortabel, være smart og moderne, nem at rengøre, tilpas i størrelse og så skal den bare være indbydende og understøtte hjemmets øvrige stil. Kort sagt; vi har mange krav til vores sofa. 

 

Hos Sit'n Sleep går vi langt for at imødekomme dine krav, for vi ved hvor stor betydning hjemmets sofa har, og derfor kan du hos os finde et kæmpe udvalg af sofaer. Vores sofaer er alle i høj kvalitet, trendy og tidløse, og samtidig sparer du ofte helt op til 50% på din nye sofa hos os. 

 

Ny sofa

Er det tid til at udskifte den gamle sofa, har du sikkert gjort dig en masse tanker omkring, hvordan din nye sofa skal se ud, hvilke funktioner den skal have og hvor stor den skal være. 

At vælge en ny sofa, kan godt være lidt af en opgave, for du har både rigtig mange typer at vælge mellem, samt sikkert dine egne unikke behov og ønsker til hjemmets nye sofa. 

 

Når du skal finde din drømmesofa

Før du kaster dig ud i at finde din nye sofa, bør du tage dig tid til at gøre dig nogle grundlæggende overvejelser. 

Hvilken størrelse har du brug for? Hvilken opstilling? Hvor meget plads har du i boligen? Det er vigtigt at den store U-sofa du måske drømmer om, ikke ender med at blive for stor og ikke kan være i stuen. 

 

Sit'n Sleep har et stort udvalg af alle de typer sofaer du drømmer om. Vi har store sofaer i alle former og designs, byggesofaer du kan bygge videre på og skabe præcis de siddepladser og det udtryk du ønsker. Søger du en billig sofa, finder du hos os altid gode tilbud. 

 

Hos Sit'n Sleep går du ikke forgæves, når du nu skal finde din nye drømmesofa. På vores webside kan du kigge vores store udvalg igennem, og finde inspiration til din nye sofa. 

 

Kom og prøv din nye sofa

Sit'n Sleep har 5 spændende møbelhuse fordelt på Sjælland, så hvis du gerne vil prøve din nye sofa, før du beslutter dig, er du naturligvis velkommen til at besøge en vore butikker. 

 

Få familiens drømmesofa leveret lige til døren

Køb sofa hos os uden at bekymre dig om hvordan du skal få den hjem, for Sit'n Sleep leverer naturligvis gerne din nye sofa. 

 

Prisgaranti

Vi ønsker at give dig den bedste pris på markedet, og derfor tilbyder vi prisgaranti på det fulde sortiment. Hvis du mod forventning skulle finde den samme sofa billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen. 

 

Få råd til drømmesofaen 

Sit'n Sleep samarbejder med Resurs bank, og kan tilbyde attraktive løsninger til dig, således at du rentefrit kan dele betalingen op over en kortere eller længere periode. Så kan du få præcis den sofa du har forelsket dig i, uden at bekymre dig om økonomien. 

 

Billige sofaer i høj kvalitet

Her finder du vores store udvalg af sofaer - vi elsker sofaer og har mange varianter. Hjørnesofaer med og uden chaiselong og flere forskellige byggesofaer, hvor især Construct og Creativo giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet. Vi har også massevis af u-hjørnesofaer i lækkert design og god kvalitet. Vi har løbende gode tilbud, hvor du kan spare helt op til 50% på vores sofaer. Hvis du gerne vil se og afprøve vores sofaer, kan du besøge en af vores butikker. Gå på jagt i kategorierne nedenfor og find den næste sofa til dit hjem.

Hjørnesofa, lædersofa, sovesofa eller en billig sofa i høj kvalitet!

Er du på udkig efter en ny sofa, kan du med sikkerhed finde en billig sofa i høj kvalitet hos Sit'n Sleep, vi har altid et bredt sortiment af billige sofaer i flere former, stoffer og farver. Her kan du danne dig et overblik inden du skal vælge en ny sofa

 

Stofsofa i en blød velour eller en slidstærk strukturvævning

Giv din stue et friskt pust med en sofa i grøn eller blå velour eller en stofsofa i naturlig og stilren grå, sort eller beige farve, du kan få et overblik over alle vores stofsofaer her.

 

Lædersofa - det slidstærke og vedligeholdelsesvenlige valg

Lædersofaer er tidsløse og slidstærke, men en lædersofa kan komme i flere kvaliteter. En lædersofa betrukket med Anilinlæder, gør sofaen handskeblød og behagelig, da Anilinlæder aldrig føles for koldt eller for varmt. Lædersofaer betrukket med Semianilin læder giver en mere holdbar lædersofa, så du får en smuk og komfortabel lædersofa som holder i mange år. Vores lædersofaer kommer i flere farver, en sort lædersofa er tidsløs og nem at vedligeholde. Mens en brun lædersofa eller måske cognac farvet lædersofa, giver varme og kant til din indretning. Se vores store udvalg af lædersofaer her.

 

Hjørnesofa, sovesofa, eller en U-sofa med chaiselong?

Hvis du vil have en sofa med mange siddepladser, kunne en hjørnesofa være et godt valg. Med vores modulsofaer har du mange sammensætningsmuligheder, som U-sofaer og hjørnesofaer med open-end. Vi har også et rigt udvalg af chaiselongsofaer, 3 og 2 personers sofaer og billige sovesofaer med chaiselong.

 

Hjørnesofa som U-sofa, med chaiselong eller open-end

Hjørnesofaer er rummelige og giver mange siddepladser og kommer i mange udformninger, som U-sofa med chaiselong og open-end eller som klassisk hjørnesofa til 5-7 personer. Med vores udvalg af modulsofaer kan du skabe din helt egen hjørnesofa, her kan du opbygge din modulhjørnesofa efter dit behov. Når komforten er i fokus, er en stor flyder hjørnesofa med chaiselong et godt valg, den giver god plads så hele familien kan slappe af. Vores hjørnesofaer kommer i mange materialer og farver, så uanset om du søger en sort hjørnesofa i læder eller om du er mere til en hjørnesofa i lys grå stof, så kan du finde den her.

 

Sofasæt til 2 eller 3 personer eller sofa med chaiselong

Hos Sit’n Sleep har vi et stort udvalg af sofasæt bestående af 3 personers sofaer og 2 personers sofaer. Vores sofagrupper kommer i mange designs og flere farver, alt fra retrosofaer i blå velour til en klassisk sofa i brunt læder. Chaiselongsofaer er gode til at skabe en ekstra siddeplads eller bare plads til at have benene oppe. retrosofaer

 

Sovesofaer med chaiselong eller en billig sovesofa med magasin

En sovesofa med chaiselong giver en ekstra komfortabel siddeplads, og med det indbyggede magasin får du samtidig også en praktisk opbevaringsplads til sengetøjet. Skal du bruge mere plads kan en hjørnesovesofa være et godt valg, her får du både opbevaring, flere sovepladser og flere siddepladser. Bland vores brede udvalg af billige sovesofaer, finder du sofaer med sovefunktion i mange forskellige farver og materialer. Se vores store udvalg af sovesofaer her.