Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Hjørnesofaer

Sofaer

Hjørnesofa

En hjørnesofa har været et kendt og yderst populært møbel i hjemmets stue i mange år. Den har gennem alle år været samlingspunktet for kernefamilien, og hvert familiemedlem har ofte sin yndlingsplads i den store sofa. Det er ikke uden grund at hjørnesofaer er populære, for de opfylder langt de fleste ønsker og behov når det gælder siddeplads, komfort og samlingspunkt for familie og venner. 

I dag har hjørnesofaen udviklet sig ganske betragteligt. Der er rigtig meget at vælge mellem og mange muligheder, når du skal vælge dig en ny hjørnesofa, både hvad angår stil, design, form, materiale og farve. 

 

Hos Sit'n Sleep går du ikke forgæves når du er på udkig efter en ny hjørnesofa. Vi har et stort udvalg af superlækre, komfortable hjørnesofaer i mange forskellige designs, størrelser, materialer og farver. 

 

Hjørnesofa med chaiselong 

Denne type hjørnesofa er meget populær, og det forstår vi godt. Man slapper fantastisk godt af i en hjørnesofa med chaiselong, og de fleste af sofaerne kan vendes så chaiselongen er til venstre eller højre. Hjørnesofa med chaiselong fås i flere størrelser, så du kan få præcis den størrelse der opfylder dit behov. Det er kort sagt den perfekte sofa til dig, der går op i komfort og hygge.

 

Hjørnesofa læder

Materialevalg er ofte et af de store spørgsmål, når du skal vælge din nye sofa. De forskellige typer materiale har hver deres fordel, og giver hver deres udtryk. 

En hjørnesofa i læder giver et klassisk, tidløst udtryk og her får du virkelig et materiale som holder i mange år og som er supernem at rengøre. 

Hjørnesofaer i læder findes i smukke farver, såsom brun, sort eller den klassiske cognac, og selve læderet fås flere kvaliteter. 

 

Læderkvaliteter

Anilinlæder er meget blødt, og med en sofa i denne læderkvalitet skal du ikke bekymre dig om, om den bliver for varm eller kold. Anilinlæder sørger for at sofaen altid vil føles perfekt tempereret. 

 

Semianilin er et lidt mere modstandsdygtigt læder, som vi altid anbefaler til dig som måske bekymrer sig om slitage. 

Ud over de ovenstående læderkvaliteter findes der bla. dækfarvet/standardlæder og Bounded læder, som alle er gode valg til en sofa som skal holde i mange år, men til en billige pris. 

 

Når du skal vælge materiale

Materialevalget har selvfølgelig stor betydning, når du skal vælge din nye sofa. Ikke blot for udseendet skyld, men også for en række andre punkter. 

 

En læder hjørnesofa er det helt rigtige valg til dig som er kvalitetsbevidst og samtidig ønsker en sofa der holder et smukt udseende i mange år, er nem at rengøre og samtidig giver god siddekomfort. 

 

Stofsofaen er perfekt til dig som har en særlig smag i forhold til både tekstiler og farver. Måske er du vild med fede farver og det trendy retro udtryk, eller måske er du mere til en lys og let stil. 

Sit'n Sleep har et stort udvalg af hjørnesofaer i forskellige materialer, så her finder du helt sikkert præcis den sofa der passer ind i hjemmets øvrige stil. 

 

Når du skal vælge størrelse

En anden vigtig overvejelse, er selvfølgelig også størrelsen. Her skal du tænke på dels hvor mange personer den skal kunne rumme, og dels hvor stort rummet er. 

 

Tag et kig i vores webshop og find din nye hjørnesofa blandt vores store udvalg af sofaer i forskellige størrelser og materialer. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i en af vore spændende møbelhuse. 

 

Mange oplever dilemmaet, skal jeg vælge en hjørnesofa eller en 2 og 3 pers. Sofa? Fordi sofaen er hjemmets mest brugte møbel, og tit også det største, er det vigtigt at man gør sig nogle tanker om hvordan du bruger din sofa, og hvilken stil du ønsker i dit hjem. Sofaen er også der vi samler os med familien, og vennerne, hvor vi kan slappe af efter en lang dag.
Læs videre her, og bliv lidt klogere, inden du køber din nye sofa.

Det bedste ved hjørnesofaer er først og fremmest den ekstra siddeplads, men også den ekstra flyder plads når man vil slappe af med en god film, der er også plads til at familiens yngste kan ligge og putte eller tumle.
Grunden til at mange vælger hjørnesofaen, er også at du ikke har et hjørne imellem to sofaer der ikke bliver udnytte, det samler samtidig også familien og vennerne, og skaber plads til det nære samvær.

Når der skal holdes film aften er der også plads til at alle kan ligge og slappe af. Ikke alle stuer eller hjem er ens, nogle foretrækker en klassisk hjørnesofa i læder, som er nem at vedligeholde, og andre en stof hjørnesofa med chaiselong, som er til dem der har brug for god plads til afslapning.


Hjørnesofa med chaiselong
En hjørnesofa med chaiselong er super lækker når man bare gerne vil slappe af efter en lang dag, og om dagen giver chaiselongen en ekstra sideplads. Denne type er super god hvis du elsker at have plads til at kunne slange dig med et lækkert tæppe. Den er kort sagt sofaen til dig der går meget op i komfort, men måske ikke vil have den helt store flyder sofa.

Hjørnesofa med Open-end

Hvad betyder open end, når man snakker hjørnesofa? Det betyder i korte træk at sofaen ikke har armlæn i den ene ende. Det vil sige at du får en sofa der har masser af plads, og samtidig har et mere åbent og luftigt look. Det giver den samme effekt som en chaiselong, men det er ikke et separat modul, følger derfor sofaens øvrige kurver.

Den store flyder
En stor flyder hjørnesofa er til dig der vil have en sofa med den højst mulige sidde komfort, og samtidig vil ligge godt. Det er der hvor hele familien kan samles når der virkelig skal slappes af.

Størrelse
En vigtig overvejelse er naturligvis også størrelsen, altså hvor mange personer skal den kunne rumme? hvis du kun har plads til hvad der svare til en 2 personers og en 3 personers sofa, er en 6 personers hjørnesofa et rigtig godt valg. Har du en stue med rigelig plads kunne en 7 eller 9 personers sofa være det rigtige. Så inden du vælger størrelsen på din nye sofa, så tænk over hvor meget plads du har, og hvilke behov du har.Hjørnesofa med nakkestøtte, for maksimal komfort
Vil du gerne sidde behageligt og læse i sofaen? Hvad så med en hjørnesofa med nakkestøtte? Ja, du læste rigtigt, jeg sagde nakkestøtte! Slut med ondt i nakken når du sidder med din ipad eller en god bog! Det nye store problem er det man har døbt Ipad nakke, fordi man sidder med nakken bukket, men hvis du kan læne dig godt tilbage med nakkestøtte i din lækre flyder sofa, så er det bestemt ikke et problem mere.