Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Hjørnesofaer

Sofaer

Hjørnesofa, men hvilken type?

Hos Sit'n Sleep finder du et stort udvalg af hjørnesofaer som kan designes i et vælg af farver og materialer. Vi hjælper gerne med at finde netop din drømme sofa.


Mange oplever dilemmaet, skal jeg vælge en hjørnesofa eller en 2 og 3 pers. Sofa? Fordi sofaen er hjemmets mest brugte møbel, og tit også det største, er det vigtigt at man gør sig nogle tanker om hvordan du bruger din sofa, og hvilken stil du ønsker i dit hjem. Sofaen er også der vi samler os med familien, og vennerne, hvor vi kan slappe af efter en lang dag.
Læs videre her, og bliv lidt klogere, inden du køber din nye sofa....


Det bedste ved hjørnesofaer er først og fremmest den ekstra siddeplads, men også den ekstra flyder plads når man vil slappe af med en god film, der er også plads til at familiens yngste kan ligge og putte eller tumle.
Grunden til at mange vælger hjørnesofaen, er også at du ikke har et hjørne imellem to sofaer der ikke bliver udnytte, det samler samtidig også familien og vennerne, og skaber plads til det nære samvær.

Når der skal holdes film aften er der også plads til at alle kan ligge og slappe af. Ikke alle stuer eller hjem er ens, nogle foretrækker en klassisk hjørnesofa i læder, som er nem at vedligeholde, og andre en stof hjørnesofa med chaiselong, som er til dem der har brug for god plads til afslapning.


Hjørnesofa med chaiselong
En hjørnesofa med chaiselong er super lækker når man bare gerne vil slappe af efter en lang dag, og om dagen giver chaiselongen en ekstra sideplads. Denne type er super god hvis du elsker at have plads til at kunne slange dig med et lækkert tæppe. Den er kort sagt sofaen til dig der går meget op i komfort, men måske ikke vil have den helt store flyder sofa.

Hjørnesofa med Open-end

Hvad betyder open end, når man snakker hjørnesofa? Det betyder i korte træk at sofaen ikke har armlæn i den ene ende. Det vil sige at du får en sofa der har masser af plads, og samtidig har et mere åbent og luftigt look. Det giver den samme effekt som en chaiselong, men det er ikke et separat modul, følger derfor sofaens øvrige kurver.

Den store flyder
En stor flyder hjørnesofa er til dig der vil have en sofa med den højst mulige sidde komfort, og samtidig vil ligge godt. Det er der hvor hele familien kan samles når der virkelig skal slappes af.

Størrelse
En vigtig overvejelse er naturligvis også størrelsen, altså hvor mange personer skal den kunne rumme? hvis du kun har plads til hvad der svare til en 2 personers og en 3 personers sofa, er en 6 personers hjørnesofa et rigtig godt valg. Har du en stue med rigelig plads kunne en 7 eller 9 personers sofa være det rigtige. Så inden du vælger størrelsen på din nye sofa, så tænk over hvor meget plads du har, og hvilke behov du har.

Den klassiske læder hjørnesofa eller den moderne stof hjørnesofa?

Lædersofaen er helt klart et meget klassisk og sikkert valg, den er let at holde ren, og findes i to kvaliteter: Anilinlæder, som er meget blødt, og aldrig hverken for varmt eller for koldt, hvilket mange bekymre sig om når de overvejer en lædersofa. Semianiilin er det lidt mere modstandsdygtige læder, så der er klart at anbefale hvis slitage er din bekymring ang. Læder. I forhold til farver, så er det mest normale brun, sort eller cognac læder.
En læderhjørnesofa er derfor det helt rigtige til den kvalitets bevidste, som vil have en sofa der holder og er lækker at sidde i. Stofsofaen er til gengæld det helt rigtige hvis du har en meget særlig smag i forhold til farver, men også tekstiler. Hvis du er helt vild med fede farver og retro følelsen, kunne en hjørnesofa i lilla velour være et rigtig godt valg til dig. Nogle er mere til det lyse og lette og de ville nok være mere tiltrukket af den lette og luftige grå farve, hvilket også giver hjørnesofaen et mere let udtryk.

Hjørnesofa med nakkestøtte, for maksimal komfort
Vil du gerne sidde behageligt og læse i sofaen? Hvad så med en hjørnesofa med nakkestøtte? Ja, du læste rigtigt, jeg sagde nakkestøtte! Slut med ondt i nakken når du sidder med din ipad eller en god bog! Det nye store problem er det man har døbt Ipad nakke, fordi man sidder med nakken bukket, men hvis du kan læne dig godt tilbage med nakkestøtte i din lækre flyder sofa, så er det bestemt ikke et problem mere.