Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Retro sofaer

Sofaer

Retro sofa

Leder du efter en klassisk, retro sofa? 

Sofaer i den retro stil er et populært valg, når det gælder om at få din egen personlige stil frem. Det er supersmart og trendy at kombinere forskellige stilarter og lege med udtrykket. Det skaber et helt anderledes liv i stuen og giver en spændende dynamik, samtidig med at det samlede udtryk vil udstråle en klar bevidsthed om stil, og hvem du er. 

 

Retro sofaer

Når du mikser det moderne udtryk samt tidens designlinjer med f.eks. en sofa i retro stil, kan du skabe en unik stil og personligt udtryk i dit hjem. Det gør nemlig noget ganske særligt når du sætter de lidt mere romantiske, varme og bløde former sammen med nutidens ofte strømlinede indretningsstil.

 

Hos Sit'n Sleep finder du superlækre, trendy sofaer i den retro stil.  

 

Retro sofa design

Den retro stil er trendy og ofte fuld af skønne farver og forskellige materialer. Det ses også i vore sofaer i retro stil, hvor vi kombinerer siddekomfort med smuk velour der skaber elegance og perfekt retro look. Er du vild med farver i den indretning, får du med en sofa i velour, muligheden for at vælge en farve du er vild med og som passer ind i din øvrige indretning. 

 

Velour; tidens bløde trend

Uanset om du er til det retro eller ej, spiller materialevalget naturligvis en rolle, når du skal vælge en ny sofa. 

 

Stofsofaen er perfekt til dig som elsker at indrette med tekstiler og farver. Måske er du vild med det trendy retro udtryk, med knald på farverne, eller måske er du mere til en lys og let stil. 

 

En sofa i lækker, blød velour stof er det helt rigtige valg til dig som elsker modige farvevalg, er vild med den retro stil, og går op i at skabe et personligt og moderne udtryk i hjemmet. Man kommer ikke udenom velour, når man ønsker at skabe en moderne og indbydende retro stil, for en af tidens store trends er velour og det forstår vi godt. Velour er blødt og lækkert, og er med til at gøre rummet indbydende og hyggeligt, samtidig med at det er supermoderne. 

 

Find din nye sofa i lækker velour hos os

Tag et kig i vores webshop og find din nye, top trendy veloursofa - vælg mellem flere smukke farver, og hvis du ønsker at prøve vores retro sofaer, er de udstillet i de fleste af vores møbelhuse.