Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Stofsofaer

Sofaer

Find en stilfuld stofsofa

Stof sofaer er trendy og populære. De skaber et helt andet udtryk, end sofaer i læder gør. De føles behagelige og slidstærke. De har et stilrent look, og så passer de godt ind i et nordisk og varmt hjem. 

 

Lyder det som noget for dig? Så traf du det helt rette valg, da du klikkede dig videre til Sit'n Sleep. Vores sortiment rummer nemlig mange fine stofsofaer i forskellige størrelser, designs og farver. Vi har alt fra mindre modeller som Love Seats, 2-pers og 3-pers til store modeller som hjørnesofaer eller en stofsofa med chaiselong. De er tilgængelige i skønne farver som grå, sort, rosa, blå - og mange flere. Når du køber en sofa i stol hos Sit'n Sleep, kan du derfor vælge en model, der passer til netop dine behov. 

 

Slidstærke stofsofaer i høj kvalitet

Vi bestræber os altid på at forhandle møbler af høj kvalitet og med god komfort. Når du køber en stofsofa hos, får du et møbel, der er produceret i slidstærke kvalitetsmaterialer. Det betyder, at din sofa holder til slid og kan benyttes i mange år. En stof sofa er derfor det ideelle valg, hvis du har børn eller dyr i hjemmet. Den kan klare lidt mere, end en fin lædersofa kan. 

 

Drømmer du om at forny din stue med en flot stof sofa? Alle vores modeller er produceret med fokus på høj komfort. Du er derfor garanteret en siddeoplevelse udover det sædvanlige! Behandler du sofaen løbende rengør stoffet efter anvisningerne, så holder den i mange år fremover!

 

Stofsofa fra blå velour til grå polyester, og alt derimellem

Hvad betyder det at en sofa er lavet i stof? Det betyder egentlig bare at den ikke er lavet af læder, så det åbner jo en helt ny verden af stoftyper og farver.
Ofte kan du også få den samme sofa i flere forskellige farver, hvilket giver dig større mulighed for at tilpasse din sofa efter dine ønsker og din stil. Har du f.eks. forelsket dig i en blå velour sofa, men heller vil have den i lilla, så er det ofte en mulighed.
Stofsofaer er oftest også mere opdelt med separate sofapuder, hvilket gør dem det lettere at rengøre med en støvsuger. Det at du mere eller mindre bare kan støvsuge din sofa, uden at skulle bekymre dig om at beskadige betrækket er også en stor fordel ved stofsofaer.
En klassiker er en grå sofa, i enten polyester eller uld, og i alle variationer af grå. Hos Sit’n Sleep har vi mange forskellige stofsofaer i flere forskellige farver og stofkvaliteter. Så om du er ude efter en grå sofa med chaiselong eller en retro sofa i velour, så har vi helt sikkert en sofa som du vil nyde at komme hjem til.

 

En kort oversigt over stoftyper til din sofa
Det kan være en udfordring at finde ud af hvilken stoftype man skal vælge, men her er de mest brugte

Velour: En velour sofa er til dig der er vild med retro sofaer og sofaer hvor stoffet er blødt og lækkert at røre ved. De er derfor også blevet ekstremt moderne. Velour sofaen er også utroligt let at vedligeholde, og dyrehår er nemme at få af, da der ikke er en masse store vævninger de kan sidde fast i, du kan faktisk bare køre din hånd over stoffet og samle de løse hår. De fås også i en masse dybe og moderne farver, så som den populære blå, den modige lilla eller en dyb og frisk grøn.

 

Polyester: en stofsofa i 100% polyester er meget slidstærkt og kan varmt anbefales til de hjem hvor sofaen skal kunne holde til lidt af hvert. Den er samtidig også meget nem at vedligeholde. Farven holder også lidt bedre end velour når det udsættes for meget sollys.

 

Uld: Her har vi det naturlige valg, til dem der går meget op i at deres møbler osv. Er lavet af naturlige materialer. Da uld er meget skidt afvisende, slidstærkt og samtidig også elastisk, er det tit brugt til sofaer og stole. Du kan i begyndelsen opleve det man kalder pilling, det vil sige at stoffet afgiver nogle overskuds fibre, det er helt naturligt, og bare et tegn på at du har fået en sofa i kvalitets uld.

 

Hvad er Martindale skalaen? Martindale skalaen er en enhed man bruger til at måler hvor slidstærkt et møbelstof er. Til private hjem anbefaler man en martindale på omkring 15.000 – 25.000, hvor man i tog og bus sæder typisk skal op på 50.000 for at kunne klare det slid det bliver udsat for. Så på de fleste af vores produkter kan du også se hvor de ligger på denne skala, hvilket vil hjælpe dig med at finde den perfekte sofa til dit hjem.