Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Stressless sofaer

Sofaer

Stressless sofaer, ultimativ komfort i skandinavisk design

Hos Sit’N Sleep i Ishøj og Herlev finder du vores store udvalg af Stressless sofaer. Stressless er kendt for deres suveræne siddekomfort, produceret af Norske Ekornes i de lækreste kvalitetsmaterialer. Stressless er sofaen til dem der vil prioritere komfort og velvære når de væger deres nye sofa. Du får en sofa i topkvalitet, i et smukt Skandinavisk design. Du kan vælge flere forskellige designs og farver, og vi er sikre på at vi har din drømmesofa, der bare venter på at komme hjem.


Stuen som Komfortzone

Hos Stressless har man et udtryk, komfortzonen, hvilket betyder at din stue skal opnå to mål: at skabe hygge omkring dig og at du kan nyde samværet med familien og vennerne. Din stue er dit fristed, der hvor du kan sætte dig og slappe af efter en lang dag, så dine møbler skal kunne give dig denne mulighed.
Din sofa skal tilpasse sig dig, og altid være klar til at opfylde dit behov, om du sidder og drikker en kop kaffe med familien, har lænet dig tilbage med en god bog, eller ligger og slapper af med det nyeste afsnit af din yndlingsserie, så skal din sofa aflaste og give dig ro i kroppen, og en følelse af velvære. Så læn dig tilbage og lad skulderne falde ned, og tag en velfortjent pause. ...


Stressless med chaiselong eller som hjørnesofa?

Du kan både få din nye stressless sofa med chaiselong, eller som hjørnesofa, og blandt andre kan Stressless Emma fås i begge varianter.
Med en chaiselong, får du endnu mere komfort, da du virkelig kan sætte dig til rette med benene oppe, og når der skal hygges om gæsterne er der plads til en til ved sofabordet.
Med en hjørnesofa kan hele familien slappe af og sætte sig godt til rette når der skal ses film og spises popcorn, her går komfort og samvær hånd i hånd, og ingen skal kæmpe om den bedste plads, da alle pladserne er den bedste.


Hvad er det gode ved en Stressless sofa?

Først og fremmest er det den føromtalte høje komfort, og dens smukke Skandinaviske design, men der er mere.
En stressless sofa er gennemarbejdet og gennemtænkt ned til den sidste og mindste detalje, så det kan være svært at sætte en finger på hvad det præcist er der giver denne høje komfort og gør dem til et populært valg. Intet er overladt til tilfældighederne her, alt er med til at skabe et produkt som du og din familie kan nyde i mange år, og som skaber komfort omkring dagligdagen. Ekornes har igennem mange år haft det som en mission at skabe møbler som kender kroppen og dens behov når den skal aflastes.
Med de mange forskellige designs, farver og materialer, er der en god chance for at du kan finde en sofa der kan alt det du har brug for, og lidt til.
Så hvis du også vil have en sofa, hvor komforten er i højsæde, og hvor man ikke er gået på kompromis med designet, så kontakt os eller kom ned til os i Ishøj eller Herlev, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste Stressless sofa, til dit behov, så du kan stresse helt af.