Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Stressless sofaer

Sofaer

Få luksuskomfort med Stressless 

Det er altid lækkert at kunne læne sig godt tilbage efter en lang dag. Måske stresse af til dit favorit program i tv eller blot nyde en kold øl eller drink? Med den helt rette sofa bliver dette afslappende øjeblik endnu bedre. Det skal være en model, hvor du synker ned i de bløde puder, uden at sofaen er alt for blød. 

 

Stressless sofaer er de helt perfekte møbler, når du skal slappe af. Det norske brand fabrikerer alle deres møbler med fokus på innovativ komfort, nordisk kvalitet og et minimalistisk, skandinavisk design. Med en af deres modeller kan du derfor ikke bare få et roligt øjeblik. Du kan også gøre dit hjem smukt og indbydende. 

 

Vores udvalg af skønne sofaer fra mærket Stressless rummer blandt andet 2,5-pers, 2-pers med chaiselong og hjørnesofaer. De er udført i lækre materialer som læder, polyester, stål og europæisk træ. 

 

Indret med en elegant Stressless sofa 

Det er luksus at slappe af i en behagelig sofa, hvor du føler, at du stresser helt af. Modellerne fra Stressless er skabt med fokus på god kvalitet og eksklusive komfort. Hemmeligheden bag den lækre siddekomfort er brandets innovative udvikling af deres møbler. Denne foretages af brandets egne dygtige designere, håndværksbevidste møbelsnedkere, moderne robotter og dedikerede produktionsmedarbejdere. Designerne skaber et utroligt miks af komfort og mode. Mens møbelsnedkere varetager produktion af et karakteristisk stel. Robotterne bruges til at automatisere den innovative produktion holdbart og fleksibelt skum og fjedre i modellerne. Læder og stof syes til af de dygtige produktionsmedarbejdere. 

 

Sofaerne fra brandet er udført i lækre, stilrene designs. De passer ind i ethvert hjem, hvor de tilfører et eksklusivt look. Sofaerne fås i fine farver som cognac, lysegrå og mørkegrå. Det er nordiske og flotte farver, som helt klart komme til at spille godt i din indretning. Indret din mindre lejlighed men en fin 2,5-pers model med en lækker nakkestøtte. Den forbedrer og optimerer dine rolige øjeblikke, så du kan slappe af i hele kroppen. Indret dit familiehjem med en stor, funktionel hjørnesofa, hvor der er plads til, at hele familien kan stresse af. Denne model giver anledning til hygge, sjovt og godt samvær, og I kommer til at slås om siddepladserne med nakkestøtter!

 

Når du køber en sofa fra Stressless hos Sit'n Sleep, får du altid prisgaranti - så du er sikret den bedste pris på markedet. Er du klar til at investere i din ultimative siddeoplevelse fra Stressless?

 

Stressless sofaer, ultimativ komfort i skandinavisk design

Hos Sit’N Sleep i Ishøj og Herlev finder du vores store udvalg af Stressless sofaer. Stressless er kendt for deres suveræne siddekomfort, produceret af Norske Ekornes i de lækreste kvalitetsmaterialer. Stressless er sofaen til dem der vil prioritere komfort og velvære når de væger deres nye sofa. Du får en sofa i topkvalitet, i et smukt Skandinavisk design. Du kan vælge flere forskellige designs og farver, og vi er sikre på at vi har din drømmesofa, der bare venter på at komme hjem.

 

Stuen som Komfortzone

Hos Stressless har man et udtryk, komfortzonen, hvilket betyder at din stue skal opnå to mål: at skabe hygge omkring dig og at du kan nyde samværet med familien og vennerne. Din stue er dit fristed, der hvor du kan sætte dig og slappe af efter en lang dag, så dine møbler skal kunne give dig denne mulighed.
Din sofa skal tilpasse sig dig, og altid være klar til at opfylde dit behov, om du sidder og drikker en kop kaffe med familien, har lænet dig tilbage med en god bog, eller ligger og slapper af med det nyeste afsnit af din yndlingsserie, så skal din sofa aflaste og give dig ro i kroppen, og en følelse af velvære. Så læn dig tilbage og lad skulderne falde ned, og tag en velfortjent pause.

 

Stressless med chaiselong eller som hjørnesofa?

Du kan både få din nye stressless sofa med chaiselong, eller som hjørnesofa, og blandt andre kan Stressless Emma fås i begge varianter.
Med en chaiselong, får du endnu mere komfort, da du virkelig kan sætte dig til rette med benene oppe, og når der skal hygges om gæsterne er der plads til en til ved sofabordet.
Med en hjørnesofa kan hele familien slappe af og sætte sig godt til rette når der skal ses film og spises popcorn, her går komfort og samvær hånd i hånd, og ingen skal kæmpe om den bedste plads, da alle pladserne er den bedste.

 

Hvad er det gode ved en Stressless sofa?

Først og fremmest er det den føromtalte høje komfort, og dens smukke Skandinaviske design, men der er mere.
En stressless sofa er gennemarbejdet og gennemtænkt ned til den sidste og mindste detalje, så det kan være svært at sætte en finger på hvad det præcist er der giver denne høje komfort og gør dem til et populært valg. Intet er overladt til tilfældighederne her, alt er med til at skabe et produkt som du og din familie kan nyde i mange år, og som skaber komfort omkring dagligdagen. Ekornes har igennem mange år haft det som en mission at skabe møbler som kender kroppen og dens behov når den skal aflastes.
Med de mange forskellige designs, farver og materialer, er der en god chance for at du kan finde en sofa der kan alt det du har brug for, og lidt til.
Så hvis du også vil have en sofa, hvor komforten er i højsæde, og hvor man ikke er gået på kompromis med designet, så kontakt os eller kom ned til os i Ishøj eller Herlev, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste Stressless sofa, til dit behov, så du kan stresse helt af.