Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Soveværelse

Møbler til indretning af soveværelset

Dit soveværelse er et af de vigtigste rum i din bolig. Her bruger du nemlig utrolig mange timer af døgnet. Rummet skal derfor være behageligt at opholde sig i, og du skal kunne få en god nats søvn uden problemer. En kvalitetsseng er derfor det vigtigste møbel i din indretning af soveværelset. Udover det kan du indrette rummet med sengeborde, kommoder og garderobeskabe. Din indretning af soveværelset skal også være funktionel. Udover at tilbringe natten i rummet bruges det nemlig i stor grad til opbevaring af tøj og personlige ejendele. 

Sit'n Sleep har et stort udvalg af kvalitets møbler til soveværelset. I vores store udvalg af møbler finder du komfortable senge og madrasser, mange forskellige sovesofaer, små og store kommoder, stående eller væghængte sengeborde og et bredt udvalg af garderobeskabe. Vi har alt, hvad du skal bruge til soveværelset!

 

Opdag mange funktionelle soveværelsesmøbler 

Skal du indrette et helt nyt rum som soveværelset? Eller vil du bare friske det gamle lidt op? Det første du skal gøre, er at vælge din seng. Sengen er det vigtigste møbel, og derfor er den det første på dagsordenen. Vi fører brands som Jensen og Philosophy Advance, som har et stort sortiment af elevationssenge, Box madrasser og Continentalsenge. Er du lidt i tvivl om, hvilken seng du skal vælge? Så kan du komme ind i et af vores møbelhuse og prøve din seng, før du køber den. Soveværelsesmøbler som f.eks. en ny seng er en større investering. Derfor kan Sit'n Sleep også tilbyde fordelagtigt finansiering.

Med valg af seng så er stilen lagt. Dine andre møbler i rummet skal gerne komplementere sengen og passe til dens stil. Sengen kan i sig selv personliggøres med puder, tæpper og flotte sengegavle. Skal det være helt enkelt, så kan du vælge stilrene, hvide sengeborde. Har du ikke så meget plads i soveværelset? Så kan du vælge en træhylde i stedet og skabe et rustikt look. Det er det perfekte valg til indretning af lille soveværelse. En anden vigtig del i indretning af soveværelse er garderoben. Vi har et bredt udvalg af garderobeskabe til enhver størrelses garderobe. Du kan finde modeller med alt fra 2-5 døre og sektioner - og du kan også designe dit helt eget garderobeskab. Således at det kommer til passe til dit rum og din stil.

Med møbler fra Sit'n Sleep kan du indrette hele soveværelset!

 

Skønne møbler til soveværelset

Her finder du alt lige fra senge, garderobeskabe, madrasser, kommoder, sengeborde og sovesofaer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler brands som Jensen og Philosophy Advance, som har et stort udvalg af elevationssenge, boxmadrasser og continentalsenge. Ønsker du at prøve en af vores luksus senge, så kig forbi et af vores møbelhuse, hvor vores dygtige personale altid står klar med rådgivning.

 

Indretning af Soveværelse? Kik ind hos os

Når du skal indrette dit soveværelse, har vi alt hvad du skal bruge, for at gøre dit soveværelse til en hyggelig oase. Det hele starter med sengen, gå på opdagelse blandt vores senge og madrasser her og find din nye seng. Skal det være praktisk? Hvad med seng og sofa i en? Find din nye sovesofa her. Vi kan også hjælpe dig med en ny flot kommode, find udvalget af vores kommoder her. Vi har også et godt udvalg af sengeborde, hvad med et hvidmalet sengebord med skuffer? Eller noget helt andet, se dem alle her. Når garderoben skal skiftes ud, har vi mange forskellige løsninger, lige fra almindelige garderobeskabe med skydelåger til et garderobeskab du selv kan designe se vores udvalg af klædeskabe og garderobeskabe her. Få gjort dit soveværelse trendy og hyggeligt med møbler til soveværelset fra Sit'n Sleep

 

Senge med høj komfort i god kvalitet

Vi har mange forskellige typer senge, elevationssenge, kontinental senge, eller boksmadrasser. Vi har også senge i forskellige mærker, såsom Philosophy advance og Jensen. Hos os får du altid en seng i højeste kvalitet, om det er en billig boksmadras eller luksus elevationseng, så er kvaliteten højeste prioritet. Så hvis du skal have ny seng så tag et kik i vores store udvalg af senge, og find den perfekte seng til dine behov.

 

Sovesofaer med chaiselong, eller som trendy daybed?

En sovesofa er praktisk da du kan have sofa og seng i et, samtidig kan du få en sovesofa med plads til opbevaring. Vi har alt fra sovesofaer med chaiselong til hjørnesovesofaer, så du får ekstra soveplads og sidde plads. Er du til retro stilen, kunne en sovesofa i velour være noget for dig. Vi har sovesofaer i mange forskellige farver og designs, så om du har brug for en stor sovesofa, eller bare skal bruge en billig sovesofa til gæsteværelset eller ungdomsværelset, så har Sit'n Sleep helt sikkert det du leder efter.

 

Kommoder med 4 skuffer eller måske 8?

Søger du efter en kommode til soveværelset? Så kunne en retro kommode med 8 skuffer være lige noget for dig. Er du til det mere rene look, har vi en hvid kommode i klassisk design der passer perfekt til blandt andet entréen. Kom ind og se vores varieret udvalg af kommoder.

 

Sengeborde eller natbord? Hvad kalder du det?

Om du kalder bordet ved din seng et sengebord eller natbord, bør det stadig skabe ro og orden i dit soveværelse. Indretningen i soveværelset er meget personlig, det er ikke det rum vi viser mest frem. Soveværelset er vores oase, et rum skabt til ro og afslapning, så dit sengebord skal passe til din helt personlige stil og dine behov. Har du behov for at have en del småting lige ved sengen, så som medicin eller en dagbog, så kunne et sengebord med skuffer være lige det du mangler. Hvis du bare skal have en bog eller et blad lige ved hånden, så kunne et sengebord med hylder eller rum, være noget for dig. Kik ind og vælg det helt rette sengebord til dig.

 

Design dit eget garderobeskab, eller find et klædeskab her

Vi har et godt udvalg af klædeskabe, men det mest interessante er vores byg selv garderobeskabe. Her kan du designe dit eget skab, så det passer til dit behov og dit hjem. Vi har også garderobeskabe med skydelåger, hvilket især er praktisk i soveværelse hvor der ikke er så meget plads. Du kan se vores udvalg af garderobeskabe, tøjstativer og klædeskabe her.