LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Senge og madrasser

Ny seng? Boksmadras, kontinentalseng eller elevationsseng?

Hos Sit’n Sleep er vi specialister i den gode nattesøvn, og hos os finder du altid et bredt sortiment af billige senge og madrasser i høj kvalitet. De fleste af vores senge sælges inklusiv topmadras i Latex eller Celsius skum for ekstra komfort. Vores boksmadrasser kan alle monteres med ben, og fungere også godt i en sengeramme. I jagten på den gode nattesøvn, kan en kontinentalseng måske være det rette valg for dig. Vores kontinentalsenge er opbyggede i lag bestående af en boksmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras på toppen. Madrasserne kan vælges i forskellige fastheder og fjedertyper som vores Zonepocket, som er bestående af posefjedre med forskellige hårdheder, som hver udgøre en komfortzone. Samt vores Multipocket madrasser, som består af flere hundrede små pocketfjedre, for maksimal liggekomfort. Er du glad for at se tv eller læse i sengen, kan en elevationsseng være den rette seng for dig. Her får du forsat muligheden for at vælge mellem madrasser med posefjedring i forskellige fastheder og typer, men med muligheden for at hæve sengen til en behagelig sidde/liggestilling.

 

Madrasser i flere størrelser og kvaliteter, hvilken madras passer bedst til dig?

Vores madrasser føres i flere størrelser, som halvandenmandsseng i 120 cm eller trekvart seng i 140 cm. Begge er praktiske for dig som sover alene eller ikke helt har pladsen til en dobbeltseng i soveværelset. En dobbeltseng i 180 cm er god til to personer, den består af 2 separate madrasser hvilket også giver mulighed for at tilpasse dobbeltsengen individuelt. Om du skal bruge en drømmeseng eller bare en billig madras som gæsteseng, så kan du helt sikkert finde en seng der dækker dine behov hos os.

 

En boxmadras med ben og sengegavl eller en billig boxmadras som gæsteseng?

Med en boxmadras fra Sit’n Sleep får du en billig seng i høj kvalitet. Vores boxmadrasser kan alle monteres med ben og sengegavl. Og de fleste af vores boxmadrasser leveres med en komfortabel topmadras, som forlænger din nye sengs levetid og giver ekstra komfort. Find din nye boxmadras her.

 

En Elevationsseng til dig der elsker at se fjernsyn i sengen

Alle kan have glæde af en elevationsseng, om du har specielle krav til din soveposition, eller bare godt kan lide at læse i sengen. Med vores store udvalg af forskellige madrasser, f.eks. Zonepocket eller Multipocket fjedring får du en seng i høj kvalitet. Om du vælger en billige elevationsseng, hvor du får det mest basale, eller en luksus elevationsseng, med det hele, så får du en elevationsseng i høj kvalitet her.

 

Continentalseng, Kontinentalseng eller Continental bed, kært barn har mange navne

Med en continentalseng fra Sit’n Sleep får du en seng i meget høj kvalitet. En continentalseng er opbygget af flere typer madrasser, så du får en seng med optimal støtte og komfort. En continentalseng kan blandt andet have en bund af boksmadrasser, polstret med bæreskum, derefter springmadras med pocketfjedrer og en topmadras på toppen. Vores kontinental senge kommer i 3 forskellige størrelser: halvandenmandsseng, trekvart seng og dobbeltseng. Find din continentalseng her.

En continentalseng gør sig godt med en flot sengegavl, find vores udvalg af sengegavle her.