Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Senge og madrasser

Find din nye madras her 

Hos Sit'n Sleep finder du et stort udvalg af flotte senge til gode priser, med komfortable madrasser, som kan sikre dig en god nattesøvn. 

 

Valg af madras har nemlig stor betydning for kvaliteten af din søvn, samt generelt din krops sundhed. Vores store udvalg giver dig mulighed for at finde præcis den hårdhed eller blødhed i madrassen, som er perfekt for dig. 

 

Find din nye seng hos os

Er du på udkig efter en ny, lækker seng, med en komfortabel madras, kan du finde den her. Vi går op i at vores brede udvalg rummer komfortable senge, som også er stilfulde og smukke at kigge på. 

 

Alle vores senge er i høj kvalitet og til vores altid gode, konkurrencedygtige priser.  Så er du på udkig efter en ny seng, finder du den hos os. 

 

Boxmadras senge, Continentalsenge og Elevationssenge 

Sit'n Sleep har det hele. Lige fra den altid populære boxmadras seng, som giver dig mulighed for at få en komfortabel seng uden dikkedarer, til den komfortable og bekvemme elevationsseng. 

 

Med en boxmadras seng får du kort sagt en seng der kan give dig en god nattesøvn, så du kan vågne op uden smerter og stivhed i kroppen. Boxmadrasserne fås med forskellig hårdhedsgrad og du kan for det meste vælge mellem latex eller celsius kerne i den medfølgende topmadras. 

 

Continentalsengen er for dig der søger både en super komfortabel seng, og samtidig går op i at skabe det rette udtryk i dit soveværelse. Continentalsengen signalerer komfort og luksus, og her får du en seng du vil elske både at kigge på og ligge i.  

Vi har et stort udvalg af de fantastiske Continentalsenge, i høj kvalitet til altid gode priser. 

 

Elevationssenge kan være en bekostelig affære at investere i, men det behøver det slet ikke at være. Hos Sit'n Sleep har vi et stort udvalg af elevationssenge, alle i høj kvalitet, og til gode priser. 

Elevationssengen er blevet en utrolig populær sengevariant, fordi den kan tilpasses så perfekt til dine specifikke behov og kropsbygning.  Dyrker du meget sport, eller har du problemer med ryggen, kan du med en elevationsseng få en støtte og komfort, som kan give dig en bedre nattesøvn. 

Elevationssengene kommer altid med trådløs fjernbetjening, og med mulighed for at vælge forskellige madrastyper. 

 

Forkæl dig selv og din partner med en optimal nattesøvn, og køb ny seng hos Sit'n Sleep. 

 

Ny seng? Boksmadras, kontinentalseng eller elevationsseng?

Hos Sit’n Sleep er vi specialister i den gode nattesøvn, og hos os finder du altid et bredt sortiment af billige senge og madrasser i høj kvalitet. De fleste af vores senge sælges inklusiv topmadras i Latex eller Celsius skum for ekstra komfort. Vores boksmadrasser kan alle monteres med ben, og fungere også godt i en sengeramme. I jagten på den gode nattesøvn, kan en kontinentalseng måske være det rette valg for dig. Vores kontinentalsenge er opbyggede i lag bestående af en boksmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras på toppen. Madrasserne kan vælges i forskellige fastheder og fjedertyper som vores Zonepocket, som er bestående af posefjedre med forskellige hårdheder, som hver udgøre en komfortzone. Samt vores Multipocket madrasser, som består af flere hundrede små pocketfjedre, for maksimal liggekomfort. Er du glad for at se tv eller læse i sengen, kan en elevationsseng være den rette seng for dig. Her får du forsat muligheden for at vælge mellem madrasser med posefjedring i forskellige fastheder og typer, men med muligheden for at hæve sengen til en behagelig sidde/liggestilling.

 

Madrasser i flere størrelser og kvaliteter, hvilken madras passer bedst til dig?

Vores madrasser føres i flere størrelser, som halvandenmandsseng i 120 cm eller trekvart seng i 140 cm. Begge er praktiske for dig som sover alene eller ikke helt har pladsen til en dobbeltseng i soveværelset. En dobbeltseng i 180 cm er god til to personer, den består af 2 separate madrasser hvilket også giver mulighed for at tilpasse dobbeltsengen individuelt. Om du skal bruge en drømmeseng eller bare en billig madras som gæsteseng, så kan du helt sikkert finde en seng der dækker dine behov hos os.

 

En boxmadras med ben og sengegavl eller en billig boxmadras som gæsteseng?

Med en boxmadras fra Sit’n Sleep får du en billig seng i høj kvalitet. Vores boxmadrasser kan alle monteres med ben og sengegavl. Og de fleste af vores boxmadrasser leveres med en komfortabel topmadras, som forlænger din nye sengs levetid og giver ekstra komfort. Find din nye boxmadras her.

 

En Elevationsseng til dig der elsker at se fjernsyn i sengen

Alle kan have glæde af en elevationsseng, om du har specielle krav til din soveposition, eller bare godt kan lide at læse i sengen. Med vores store udvalg af forskellige madrasser, f.eks. Zonepocket eller Multipocket fjedring får du en seng i høj kvalitet. Om du vælger en billige elevationsseng, hvor du får det mest basale, eller en luksus elevationsseng, med det hele, så får du en elevationsseng i høj kvalitet her.

 

Continentalseng, Kontinentalseng eller Continental bed, kært barn har mange navne

Med en continentalseng fra Sit’n Sleep får du en seng i meget høj kvalitet. En continentalseng er opbygget af flere typer madrasser, så du får en seng med optimal støtte og komfort. En continentalseng kan blandt andet have en bund af boksmadrasser, polstret med bæreskum, derefter springmadras med pocketfjedrer og en topmadras på toppen. Vores kontinental senge kommer i 3 forskellige størrelser: halvandenmandsseng, trekvart seng og dobbeltseng. Find din continentalseng her.

En continentalseng gør sig godt med en flot sengegavl, find vores udvalg af sengegavle her.