Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Spisestue

Tid til nye møbler i spisestuen?

Vi har et spændende udvalg af møbler til spisestuen - alt lige fra plankeborde, spiseborde, spisebordsstole, skænke, vitriner og barstole. Uanset om du ønsker en moderne, klassisk eller romantisk spisestue har vi noget for enhver smag. Vi har løbende spændende tilbud på spisestuemøbler, så gå op opdagelse i webshoppen eller besøg en af vores butikker


Inspiration til spisetuen

Her finder du alt det du har brug for til din spisestue, så gå på opdagelse i de mange spændene kategorier: Er du til det naturlige rustikke look? Så tag et kik på vores plankeborde her. Vi har også et væld af spiseborde i forskellige størrelser og i forskellige materialer, så tag et kik blandt alle vores spiseborde her. Skal spisebordsstolene skiftes ud eller har du købt nyt spisebord, så har vi en masse flotte spisebordstole her. En skænk er fantastisk til at skabe orden og stil i din spisestue, du kan finde dem her. Et vitrineskab er en smuk måde at opbevare det du gerne vil vise frem i spisestuen, vi har vitriner i mange forskellige designs her. Hvis du er ude efter barstole, kan vi også hjælpe, vi har barstole i mange forskellige designs, og farver her. Få gjort din spisestue trendy ...


Stofsofa i en blød velour eller en slidstærk strukturvævning

Giv din stue et friskt pust med en sofa i grøn eller blå velour eller en stofsofa i naturlig og stilren grå, sort eller beige farve, du kan få et overblik over alle vores stofsofaer her.


Et plankebord giver et naturligt look

Et plankebord er til dem der godt kan lide et rustikt spisebord med et naturlook. Plankeborde i egetræ er blevet ret populære, dem tilbyder vi i flere varianter, du kan bland andet få et egetræs plankebord i smoked eg eller som hvid olieret eg. Hvis du er til det mere robuste og lidt mørkere look, fås disse også i natur olieret eg. Vi går op i kvalitet, så vores plankeborde er altid lavet af det bedste træ.


Spiseborde til en hver smag

Her på siden finder du hele vores store udvalg af spiseborde. Du kan blandt andet få et moderne spisebord med højtryks laminat bordplade og stilrene spiseborde i massivt egetræ. Her finder du også spisebord med tillægsplader så der er plads til gæster. Klik ind og bliv inspireret af vores mange forskellige spiseborde i forskellige designs og materialer.


Spisebordstole til alle spisestuer

Om spisebordsstolene skal skiftes ud eller om du vil skifte hele spisestuen, så tag på opdagelse og bliv inspireret af vores store udvalg af spisebordsstole. Den store trend inden for spisebordstole er velour, da det er blødt at sidde på, og giver et flot farvespil. Om du er til moderne spisebordsstole i velour, Det stilfuld læder eller om du er mere til klassiske spisebordsstole i træ, så har vi helt sikkert det du søger.


Skænk i egetræ eller skænk med vægophæng, Eller noget helt tredje?

Med en skænk kan du skabe orden og stil i din spisestue. Hav alt det du skal bruge i spisestuen lige ved hånden, uden rod. Hvis du er til det rustikke, kan du få en skænk i olieret egetræ. Er du derimod til det mere moderne og rene design kan du få en sort skænk med vægophæng. Du kan også vælge om du har brug for en skænk med skuffer, en skænk med låger eller en skænk med både skuffer og låger. Vi har skænke i flere farver, materialer og designs, så tag et kik og bliv inspireret.


Vitrineskabe - Her finder du vitriner til spisestuen

Vitrineskabet er virkelig begyndt at indtage de danske hjem igen, da de tilføjer noget klasse og stil til hjemmet, og samtidig er praktiske. Før i tiden brugte man meget et vitrineskab til at udstille hjemmets fineste porcelæn, men i dag er de blevet til mere end dette. Mange køkkener har i dag meget fokus på det praktiske og kan let virker lidt kolde, så der er vitriner en fantastisk modvægt, til det moderne køkken, som skaber hygge og charme. Vitrineskabet er blevet nytænkt, derfor kan dem der er til et mere moderne vitrineskab blandt andet få et metalskab i en trendy newyorker stil. Bliv inspireret her og giv din spisestue et løft med et flot vitrineskab.


Barstole - Et spændende møbel med flere anvendelsesmuligheder

Her kan du finde en ny barstol til baren eller til køkkenet. Vi har barstole i flere forskellige design og materialer. Du kan blandt andet få en flot barstol i brunt eller sort læder, du kan også en vintage barstol i lakeret stål. Nogle barstole i et massivt træstel, men du kan sagtens få en barstol med justerbar højde. Så kik ind og få inspiration her