Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

Skænke

Spisestue

Bredt udvalg af skænke i kvalitetsmaterialer

Skænke lyder lidt som et møbel fra din mormors stue. Det var her det fine bestik og det flotte stel lå sikkert opbevaret. Den havde en central plads i stuen, og der stod måske en skål med frugt og et par lysestager ovenpå den. Selvom det lyder lidt som et oldtidslevn, så er skænken faktisk blevet et ret populært møbel igen. Og den finder ikke kun vej ind i de danske boliger som et retromøbel fra farmor, men faktisk i helt nye designs. I dag finder du nemlig et væld af flotte skænke i lyse, nordiske designs, materialer og farver. Sit'n Sleep giver dig, med sit store udvalg af skænke, muligheden for at bringe dette traditionelle og hyggeskabende møbel ind i dit hjem.  

 

Indret dit rum med en skænk i smukt design

I vores udvalg kan du både finde en høj skænk og en lille skænk. Der er mange fine designs; både moderne, klassiske og farverige modeller. Du kan få en væghængt udgave eller en skænk med træben eller stål ben. Alle i mange forskellige størrelser og materialer. Derfor er der mange muligheder for at indrette med skænke. Du kan placere dette møbel i alt fra stue og entré til kontor og soveværelse. I hvert af disse rum kan den bruges til forskellige formål og typer af opbevaring. 

 

I stuen kan din skænk placeres ved en helt bar væg. Her kan den bruges til at stille pynt og fotos på, og du kan ligeledes opbevare bestik, stel, glas og andet service tæt på dit spisebord. Den kan også placeres i stuens tv-afdeling og fungere som tv- eller konsolbord. 

 

I entréen kan du bruge skænken til opbevaring af nøgler, reklamer, overtøj og til at gemme rod af vejen. For at skabe liv i entréen kan du let placere pyntegenstande eller en vase med blomster ovenpå skænken. 

 

På kontoret bruges skænken ideelt set til at opbevare papirer, mapper, bøger og andre materialer i. Den fungerer lidt som en reol, men med skænken kan du lukke lågerne og gemme dine sager væk. 

 

I soveværelset kan du bruge skænken til at opbevare sengetøj, linned, sengetæppe og lignende. Stil gerne friske blomster eller levende lys på skænken, når du skal skabe en rolig og afslappende atmosfære i rummet. Har du tv i soveværelset, kan du bruge skænken til at have det stående på eller hængende over. 

 

Lige meget hvilket rum du indretter, så kommer den smukke skænk til at fylde rummet med liv, sjæl og varme. Det er nemlig et af de der møbler, som man har i mange år. Som kommer til at betyde noget for hjemmet. Og som ofte er en central del af indretningen. Skænken bruges nemlig ikke kun til opbevaring, men ofte også til at stille andre objekter i rummet til skue på. 

 

Fordele ved en lav skænk 

Selvom du ved, hvilket rum din skænk skal stå i, kan det være svært at vælge den helt rette model. Mange køber en lav skænk, fordi de ikke ønsker, at den skal tage for meget plads i rummet. Med en lav model har du også stadig plads til at dekorere væggen med malerier eller andet pynt, og du kan også hænge et tv over skænken. En høj model passer typisk bedre til kontoret eller entréen, hvor du kan have brug for ekstra plads til opbevaring. 

 

Derfor skal du vælge en smal skænk 

I mange stuer ser man typisk den klassiske, aflange skænk. Har du dog ikke den allerstørste stue, så kan det være en god idé at vælge en smal model. En smal skænk er lidt som en reol. Du har god plads til opbevaring, uden den optager for meget vægplads. Den kan bruges i en mindre stue, som en slags kommode i soveværelset eller til opbevaring på det lille hjemmekontor. 

 

Mangler du et smukt og funktionelt møbel, der kan fylde dit rum med sjæl og varme? Så skal du gå på opdagelse i vores udvalg og finde en skænk, der opfylder dine behov for opbevaring - og som passer ind i din stil og indretning.