Facebook Pixel

LEVERING KUN 349 KR | FRI AFHENTNING I ALLE BUTIKKER

Min konto

VELOURMØBLER

Velour er i øjeblikket stort - det har det faktisk været det sidste års tid. De dybe toner som mørkegrøn, mørkeblå og antracitgrå passer rigtig godt til sofaer.

Velour er et yndet materiale for mange designere, fordi det giver dybde til de skønne farver og så bliver møblerne blødere i udtrykket med velour. Velourmøbler passer også rigtig fint sammen med en anden stor trend, nemlig messing, kobber og jern med patinerede overflader.  

Velourmøbler giver kant i indretningen, og er du blandt de modig giver en veloursofa et eksklusivt- og hyggeligt look. Alle vores byggesofaer kan laves med velour, så du kan sammensætte din egen velour sofa.Construct byggesofa i antrasit velourPå billedet ser du vores Construct byggesofa i antrasitgrå velour

ER DU VILD MED VELOUR

Men syntes en hel sofa bliver for meget, så er der masser af andre muligheder. Fx. har vi mange forskellige spisebordsstole og velour passer super fint til plankeborde hvor det giver lidt modspil til det rå look. Vores Olly og Vito spisebordsstole er rigtig efterspurgte lige nu. 

STORT UDVALG

Men vi har mange andre møbler der er monteret med velour, fx senge, puffer, bænke, lænestole og puder - du kan se en stor del af vores velourmøbler her: velourmøbler Lige nu er der stor søgning på vores Kirsebær puffer der alle er i velour.

< Tilbage til Inspiration